Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Različni modeli jediških stolov in pisarniškega stola v umetnem usnju

Izpostavljamo: serija pohištva JONSTRUP

Če iščete jedilniški stol, ki bi bil primeren za vašo jedilnico, ali želite le osvežiti vaš dom z novimi izdelki, poglejte našo čudovito in cenovno ugodno serijo jedilniškega pohištva in pisarniškega stola. Četudi jo verjetno že poznate, boste v spodnem blog zapisu izvedeli še kaj novega. 

Serijo pohištva JONSTRUP sestavljajo različni modeli jedilniških stolov, barskih stolov in barskih miz ter celo pisarniški stol. V tem blog zapisu bomo izpostavili le nekatere modele izdelkov, ki so prejeli 4 ali 5 zvezdic s strani naših kupcev.*

Jedilnica z jedilniško mizo s šestimi jedilniškimi stoli


Katera barva vam je všeč: siva, črna, zlata ali barva hrasta?

Najljubši izdelek serije pohištva JONSTRUP je vsekakor jedilniški stol, ki je na voljo v več barvah in materialih, kar vam omogoča, da poljubno kombinirate stole z ostalim jedilniškim pohištvom. Jedilniški stol JONSTRUP v barvah konjaka in hrasta ima kar 5 zvezdic. Eden izmed kupcev, ki ga je ocenil s petimi zvezdicami na JYSK.uk, ga opiše:

“Vsi ti stoli so vredni vsakega denarja in so zelo udobni […] Znan je rek, da dobiš, kolikor pač plačaš, a za nakup teh stolov to ne velja – pri nakupu teh stolov dobiš veliko več, kot plačaš, zato je bila to dobra kupčija.” 

Jedilna miza s štirimi stoli iz umetnega usnja


Drugi model stolov je novejši in modernejši stol JONSTRUP v zlati in črni barvi. Klasična  črna barva je stola je skombinirana z glamuroznim zlatim pridihom na spodnjem delu nog stola. Kupec je na JYSK.fi podal sledečo oceno stola: “Udoben in zelo kvaliteten stol.”

Moderen jedilniški stol v črni in zlati barvi ob beli okrogli jedilni mizi


Ustvarite skladnost med jedilnico in delovnim kotičkom

Stol JONSTRUP je na voljo tudi kot pisarniški stol. Ima enostaven in klasičen dizajn, zato je zelo priljubljen med JYSK-ovimi kupci. Kupec mu je na JYSK.nl dal oceno 5 zvezdic in napisal:

“Je odličen pisarniški stol z oporo spodnjega dela hrbta. Poleg tega je prav čudovit kos notranje opreme. Priporočal bi ga vsakomur!”

Delovni kotiček s pisalno mizo in pisarniškim stolom


Barski stoli in miza za druženje ob pijači

Serija pohištva JONSTRUP vključuje tudi barske stole in mize. Brezčasen dizajn sedeža in nog barskega stola omogoča enostavno umestitev v majhnem stanovanju ali kotu vaše kuhinje.

Kupec je na JYSK.ba dal barskemu stolu 5 zvezdi in podal mnenje: “Ujemajo se tako s sodobnim, kot retro stilom.”  

Iščete tudi nov kavč? Poglejte našo kolekcijo EGEDAL

Set barskih stolov in miz


Zakaj je serija JONSTRUP tako priljubljena?

Naša serija JONSTRUP je ena izmed najbolj priljubljenih serij pohištva. Kupci so ji podali kar 4 od 5 zvezdic. Ima ugodno ceno? Je lep dizajn? Ali morda oboje vpliva na njegovo priljubljenost? Jasno je, da se med ocenami kupcev ponavlja dejstvo, da ima idelalno razmerje med ceno in kakovostjo. Kupec je na JYSK.dk zapisal sledeč komentar: “Stol JONSTRUP nudi dobro udobje pri sedenju. Za svoj denar dobite veliko.”

Dejstvo je, da je z različnimi stoli iz serije JONSTRUP zelo enostavno stilsko urediti kuhinjo, jedilnico ali pisarno. Material in barve pohištva so skrbno izbrani, da lahko ustvarite stilsko urejen dom. 

Kateri izdelek iz serije JONSTRUP pa je vaš favorit?

Poglejte vso serijo JONSTRUP.

*Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije in Irske. 

 

Izvedite več

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju