Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Boxspring postelja z okvirjem, ležiščem in nadvložkom v spalnici

Najljubša boxspring postelja našega nabavnika za ležišča

Peter Budde se v JYSK-u že 3 leta ukvarja z ležišči, zato je primerna oseba za svetovanje pri izbiri ležišča oz. postelje. Peter meni, da sta za vaše počutje pomembna tako dober spanec kot zdrava prehrana. “Dobro počutje se prične že v vaši postelji in obstaja več dejavnikov, ki vplivajo na kakovost spanja. Poleg dobrega ležišča ali vzmetnice je pomembna tudi sobna temperatura. Spalnica naj bo urejena in čista, privoščite si kakovostno in mehko posteljnino in rjuhe in ste že na pravi poti do boljšega spanja.”

Katera je najboljša postelja?

Na kateri postelji spi nabavnik Peter?

“Imam boxspring posteljo,” odgovori Peter in razloži: “Resnično uživam v velikem udobju in lepem izgledu boxspring postelje. Priporočal bi jo vsakomur. Odličen model boxspring postelje je GOLD C50, ki ima na dnu postelje predal za shranjevanje.”

 

Z boxspring posteljo GOLD C50 izgleda vaša spalnica lepa in urejena. Peter izpostavlja njene prednosti: “Če živite v stanovanju, znate ceniti dodaten prostor za shranjevanje. Prostor se lahko uporabi za dodatne prešite odeje, vzglavnike ali zimska oblačila.”

Mehko ali trdo ležišče?  

Najpomembnejše pri spanju je seveda udobje.

“Boxpring postelja GOLD C50 je lepa in čvrsta, zato jo vsekakor priporočam, bolj kot navadno ležišče. Pri navadnih ležiščih se zna zgoditi, da se na sredini vgreznete vanj, saj sredina ni dovolj podprta. Pri posteljah in ležiščih vsekakor ne moremo priporočati en model, ki bi ustrezal vsem. Veliko je odvisno tudi od posameznikovih želja,” poudari Peter.

Preberite tudi o najljubših vzglavnikih naše nabavnice za prešite odeje in vzglavnike.

Če v postelji radi berete ali gledate TV, dopolnite boxspring posteljo z vzglavjem GOLD H20. Vzglavje ščiti steno in nudi udobje ter podporo vašemu hrbtu. Nenazadnje ustvari tudi enoten videz.

“Včasih štejejo malenkosti, zato predlaga: če imate možnost, preskočite sušilni stroj in sušite posteljnino na prostem. V vaši spalnici boste tako uživali v svežem vonju, boxspring postelja pa vam bo nudila udobje pri vašem počitku,” zaključi Peter z nasmeškom.

Alternativa: boxspring postelja PLUS C40

Boxspring postelja s prostorom za shranjevanje v spalnici

 

Alternativa boxspring postelji GOLD C50 je boxspring postelja PLUS C40. Glavna razlika je v trdoti ležišča in ceni. ''Ležišče je malo mehkejše in cenovno ugodnejše. Ima tudi prostor za shranjevanje pod posteljo, le da je predal nekoliko manjši,'' razloži Peter. Pri tem modelu imate možnost ustvariti celovit videz z vzglavjem H10.

V JYSK-u lahko najdete popolne postelje in ležišča za vse vaše potrebe in želje.

“V naše izdelke imamo tako zaupanje, da vam nudimo 15-letno garancijo na vse boxspring postelje z oznako PLUS, na vse boxspring postelje GOLD pa 25 let garancije. Vsa naša ležišča z oznako GOLD lahko brezplačno preizkusite kar 100 noči. Če niste 100% zadovoljni z njim, vam ga vedno zamenjamo z nameškom, pravi Peter in se sklicuje na JYSK-ovo politiko vračil.


POGLEJTE VSA VZGLAVJA
 

Izvedite več

Vodič za postelje in ležišča

Vodič za postelje in ležišča

Katero ležišče je najboljše za vas? Popolni vodič

Katero ležišče je najboljše za vas? Popolni vodič

Kateri nadvložek ali nadvzmetnico morate izbrati? Osnovni vodič

Kateri nadvložek ali nadvzmetnico morate izbrati? Osnovni vodič

Ležišče iz naravnega lateksa

Ležišče iz naravnega lateksa