Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Boxspring postelja z okvirjem, ležiščem in nadvložkom v spalnici

Najljubša boxspring postelja našega nabavnika za ležišča

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: boxspring postelja, izbira ležišča, postelja, garancija ležišč, 100 dni za preizkus ležišča

Jakob Leth se v JYSK-u že 14 let ukvarja z ležišči, zato je primerna oseba za svetovanje pri izbiri ležišča oz. postelje. Jacob meni, da sta za vaše počutje pomembna tako dober spanec kot zdrava prehrana. “Dobro počutje se prične že v vaši postelji in obstaja več dejavnikov, ki vplivajo na kakovost spanja. Poleg dobrega ležišča ali vzmetnice je pomembna tudi sobna temperatura. Spalnica naj bo urejena in čista, privoščite si kakovostno in mehko posteljnino in rjuhe in ste že na pravi poti do boljšega spanja.”

Katera je najboljša postelja?

Na kateri postelji spi nabavnik Jakob?

“Imam boxspring posteljo,” odgovori Jakob in razloži: “Resnično uživam v velikem udobju in lepem izgledu boxspring postelje. Priporočal bi jo vsakomur. Odličen model boxspring postelje je GOLD C50, ki ima na dnu postelje predal za shranjevanje.”

Boxspring postelja s predalom na dnu za shranjevanje dodatnih prešitih odej in vzglavnikov


Z boxspring posteljo GOLD C50 izgleda vaša spalnica lepa in urejena. Jakob izpostavlja njene prednosti: “Če živite v stanovanju, znate ceniti dodaten prostor za shranjevanje. Prostor se lahko uporabi za dodatne prešite odeje, vzglavnike ali zimska oblačila.”

Mehko ali trdo ležišče?  

Najpomembnejše pri spanju je seveda udobje.

“Boxpring postelja GOLD C50 je lepa in čvrsta, zato jo vsekakor priporočam, bolj kot navadno ležišče. Pri navadnih ležiščih se zna zgoditi, da se na sredini vgreznete vanj, saj sredina ni dovolj podprta. Pri posteljah in ležiščih vsekakor ne moremo priporočati en model, ki bi ustrezal vsem. Veliko je odvisno tudi od posameznikovih želja,” poudari Jakob.

Preberite tudi o najljubših vzglavnikih naše nabavnice za prešite odeje in vzglavnike.

Če v postelji radi berete ali gledate TV, dopolnite boxspring posteljo z vzglavjem GOLD H20. Ščiti steno in nudi udobje ter podporo vašemu hrbtu. Nenazadnje ustvari tudi enoten videz.

“Včasih štejejo malenkosti, zato predlaga: če imate možnost, preskočite sušilni stroj in sušite posteljnino na prostem. V vaši spalnici boste tako uživali v svežem vonju, boxspring postelja pa vam bo nudila udobje pri vašem počitku,” zaključi Jakob z nasmeškom.

V JYSK-u lahko najdete popolne postelje in ležišča za vse vaše potrebe in želje.

“V naše izdelke imamo tako zaupanje, da vam nudimo 15-letno garancijo na vse boxspring postelje z oznako PLUS, na vse boxspring postelje GOLD pa 25 let garancije. Vsa naša ležišča z oznako GOLD lahko brezplačno preizkusite kar 100 noči. Če niste 100% zadovoljni z njim, vam ga vedno zamenjamo z nameškom, pravi Jakob in se sklicuje na JYSK-ovo politiko vračil.