Poglejte boxspring postelje, ki so celovita rešitev za spanje

Boxspring postelja ni le eleganten kos pohištva v vaši spalnici. Je vsakodnevni luksuz, ki vam daje podporo in udobje. V kombinaciji s pravilnim vzglavjem je boxspring postelja tudi mesto, kjer lahko berete, gledate televizijo in se sprostite. Boxspring postelja je sestavljena iz lesenega oblazinjenega okvirja, ležišča in večinoma še nadvložka. Boxspring postelja je kombinacija prednosti vzmetnice in ležišča iz pene z elegantnim in preprostim dizajnom v velikostih 90x200 cm, 140x200 xm, 160x200 cm in 180x200 cm. Boxspring postelje so na voljo v več dimenzijah, nekatere imajo tudi predale za shranjevanje. Življenjska doba boxspring postelje je dolga, vzmetnica se lahko obrača. Preberite blog o boxspring postelji, ki jo priporoča naš nabavnik. Več o vrstah postelj in ležiščih pa preberite v vodiču. Boxspring postelje imajo 15-letno garancijo za modele PLUS, 25-letno garancijo za modele GOLD. Več o garancijah ležišč preberite TU

Udobje boxspring postelj

Dober spanec je ključnega pomena, da se zjutraj zbudite sveži in spočiti. Če vaše telo ne dobi prave podpore, obstaja večje tveganje za nemiren spanec - z drugimi besedami, temelj za dober spanec je izbira prave postelje. Boxspring postelje nudijo vso udobje, in omogočajo kakovosten spanec, saj vključujejo vzmetnico, nadvzmetnico in so dovolj visoke, da se udobno in lažje namestimo za spanje. Če želimo, lahko boxspring postelji dodamo še vzglavje. Poglejte nasvete za izbiro postelje in ležišča. Ponujamo boxspring postelje v različnih barvah, kot so svetlo siva, temno siva, črna barva. Zato je enostavno najti boxspring posteljo, ki ustreza vašemu stilu notranje opreme.

Prednosti boxspring postelje

Boxspring postelja je praktična in celovita rešitev za spanje, kjer je dan poudarek tako na dizajnu kot na udobju. Boxspring postelje so sestavljene iz treh delov. Spodnji del boxspring postelje je sestavljen podloženega oblazinjenega posteljnega okvirja, na katero je nameščena vzmetnica ali ležišče iz pene. Za optimalno udobje je na vzmetnico ali ležišče iz pene dodana še nadvzmetnica oz. nadvložek. Hkrati pa je nadvzmetnica tudi odlična rešitev, saj prekrije moteč razmik med vzmetnicama na sredini boxspring postelje. Vse boxspring postelje vključujejo noge. Boxspring postelje so višje in je iz njih lažje vstati ter se uleči na posteljo. Podrobneje si poglejte naše različne boxspring postelje tukaj v spletni trgovini. 

Za koga je primerna boxspring postelja?

Nakup boxspring postelje je priporočljiv za nekatere ljudi, vendar ni nujno primerna za vsakogar. Pripravili smo vam nekaj primerov, katerim ljudem bi lahko bila boxspring postelja koristna. Vendar pa je pomembno opozoriti, da ni ena sama postelja primerna za vse. Izbor postelje je zelo individualen in odvisen od osebnih preferenc, potreb in proračuna. Poleg tega je treba pri nakupu boxspring postelje upoštevati tudi kakovost materialov in izdelave, saj bo to vplivalo na njeno udobje in trajnost.

- Ljudem s težavami s hrbtom ali sklepi: Boxspring postelje ponujajo dobro podporo za vzmetnico in lahko pomagajo zmanjšati pritisk na hrbtenico in sklepe med spanjem.

- Tistim, ki iščejo udobje in mehkobo: Boxspring postelje so pogosto zasnovane tako, da nudijo dodatno udobje in mehkobo med spanjem.

- Ljudem z omejeno gibljivostjo: Zaradi višje višine boxspring postelje omogočajo lažji vstop in izstop iz postelje, kar je koristno za ljudi z omejeno gibljivostjo ali starejše osebe.

- Tistim, ki želijo estetsko privlačno posteljo: Boxspring postelje so običajno oblikovane tako, da izgledajo elegantno in estetsko privlačno, kar je privlačno za tiste, ki skrbijo za videz svoje spalnice.