Poglejte boxspring postelje, ki so celovita rešitev za spanje

Boxspring postelja ni le eleganten kos pohištva v vaši spalnici. Je vsakodnevni luksuz, ki vam daje podporo in udobje, ki ga občutite vsako jutro. V kombinaciji s pravilnim vzglavjem je boxspring postelja mesto, kjer lahko berete, gledate televizijo in se sprostite. Boxspring postelja je sestavljena iz lesenega oblazinjenega okvirja, ležišča in večinoma še nadvložka. Boxspring postelja je kombinacija prednosti vzmetnice in ležišča iz pene z elegantnim in preprostim dizajnom. Boxspring postelje so na voljo v več dimenzijah, nekatere imajo tudi predale za shranjevanje. Življenjska doba boxspring postelje je dolga, vzmetnica se lahko obrača. Preberite blog o boxspring postelji, ki jo priporoča naš nabavnik. Več o vrstah postelj in ležiščih pa preberite v vodiču. Poglejte, kako lahko na poceni način osvežimo spalnico.

6 izdelki
  6 izdelki

  Udobje boxspring postelj

  Dober spanec je ključnega pomena, da se zjutraj zbudite sveži in spočiti. Če vaše telo ne dobi prave podpore, obstaja večje tveganje za nemiren spanec - z drugimi besedami, temelj za dober spanec je izbira prave postelje. Boxspring postelje nudijo vso udobje, in omogočajo kakovosten spanec, saj vključujejo vzmetnico, nadvzmetnico in so dovolj visoke, da se udobno in lažje namestimo za spanje. Če želimo, lahko boxspring postelji dodamo še vzglavje. Poglejte nasvete za izbiro postelje in ležišča. Ponujamo boxspring postelje v različnih barvah, kot so svetlo siva, temno siva, črna barva. Zato je enostavno najti boxspring posteljo, ki ustreza vašemu stilu notranje opreme.

  Prednosti boxspring postelje

  Boxspring postelja je praktična in celovita rešitev za spanje, kjer je dan poudarek tako na dizajnu kot na udobju. Boxspring postelje so sestavljene iz treh delov. Spodnji del boxspring postelje je sestavljen podloženega oblazinjenega posteljnega okvirja, na katero je nameščena vzmetnica ali ležišče iz pene. Za optimalno udobje je na vzmetnico ali ležišče iz pene dodana še nadvzmetnica oz. nadvložek. Hkrati pa je nadvzmetnica tudi odlična rešitev, saj prekrije moteč razmik med vzmetnicama na sredini boxspring postelje. Vse boxspring postelje vključujejo noge. Boxspring postelje so višje in je iz njih lažje vstati ter se uleči na posteljo. Podrobneje si poglejte naše različne boxspring postelje tukaj v spletni trgovini. 

  Garancija na boxspring postelje

  Boxspring postelje imajo 15-letno garancijo za modele PLUS, 25-letno garancijo za modele GOLD. Več o garancijah ležišč preberite TU