Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Ženska spi na boku v svetli spalnici

Najljubši vzglavniki naše nabavnice

Berit Christiansen je naša nabavnica za kategoriji prešitih odej in vzglavnikov ter strokovnjakinja za nasvete o udobnem in dobrem spanju. Berit je z nami podelila nekaj njenih najljubših vzglavnikov iz JYSK-ove ponudbe.

“Resnično so mi všeč fleksibilni izdelki, kot so na primer vzglavniki, ki jim lahko prilagodimo višino,” razloži Berit in nadaljuje: “Pri nakupu vzglavnikov je kupcem  težko svetovati in priporočati ustrezno višino ali velikost vzglavnika, saj imamo vsi tudi svoje želje. S posebnimi vzglavniki, ki jim prilagajamo višino, lahko namreč sami preizkusite različne velikosti in poiščete za vas najbolj ustrezno velikost.”

Z drugimi besedami: Obstaja veliko smernic in pravil o pravi velikosti in višini vzglavnika, vendar se na koncu vi sami odločite, kakšen vzglavnik vam najbolj ustreza. 

Berit priporoča: “Če večinoma spite na boku, potrebujete vzglavnik, ki naj bo tako visok kot je razdalja med vašimi ušesi in zunanjo stranjo rame. Če večinoma spite na hrbtu, potrebujete nižji vzglavnik. Izberite vzglavnik, ki mu lahko prilagajate višino.”

Berit razloži, kako najti najbolj ustrezno višino vzglavnika:

“Poseben vzglavnik je zelo preprosto prilagoditi vašim željam in zahtevam. Odprite zadrgo in odstranite polnilo vzglavnika. Priporočam vam, da eno velikost vzglavnika preizkušate vsaj teden. Naš vzglavnik LYNGEN je odličen primer vzglavnika, ki vam ga kadarkoli priporočam.”

Vzglavnik z zadrgo, ki mu lahko prilagodite polnilo in višino


Če vas začne boleti vrat že po nekaj dneh, je to znak, da ste iz vzglavnika vzeli premalo ali preveč polnila. Enostavno ga prilagodite na način:

“Če se vam zdi vzglavnik prenizek, mu dodajte polnilo in obratno - če občutite, da vam je previsok, vzglavniku odstranite nekaj polnila. Po tedni dni udobnega spanja lahko odvečno polnilo uporabite za kaj drugega, ali ga zavrzite,” zaključi.

 

Vzglavnik s prilagodljivo višino

Veliko ljudi ima raje posebne vzglavnike, ki se prilagodijo obliki vratu. Berit poudari lastnosti posebnih vzglavnikov: “Ob straneh so višji kot na sredini. Večinoma nimajo enake višine na obeh straneh, zato jih lahko obračate, kot vam je udobneje. Vzglavniku HUSNES iz linije WELLPUR lahko še bolje prilagodite višino. Ima namreč 3 plasti pene, ki jih lahko kadarkoli odstranite. Na tak način resnično lahko najdete najustreznejšo višino vzglavnika, ki vam najbolj ugaja,” zaključi z nasmehom.

V JYSK-u imamo enostavna pravila vračanja ali zamenjave izdelkov, če se premislite o nakupu. Pri nas velja časovno neomejeno vračilo izdelkov ne glede na to, ali ste izdelke kupili v fizični ali spletni trgovini. 

Več opravilu vračanja izdelkov preberite tu.

Izvedite več

Kaj je boljše: prešita odeja in vzglavnik z račjim ali gosjim puhom?

Kaj je boljše: prešita odeja in vzglavnik z račjim ali gosjim puhom?

Vodič: moč polnila v prešitih odejah (TOG) – Katera stopnja TOG je prava za vas?

Vodič: moč polnila v prešitih odejah (TOG) – Katera stopnja TOG je prava za vas?

Vodič za vzglavnike

Vodič za vzglavnike

Kateri vzglavnik morate izbrati, če imate bolečine v vratu

Kateri vzglavnik morate izbrati, če imate bolečine v vratu