Poglejte dežnik, nakupovalne vreče, očala za branje

Poglejte izbor nakupovalnih vreč v več velikosti in izberite svojo priljubljeno. Nakupovalne vreče za večkratno uporabo so na voljo iz recikliranih materialov, ter tudi iz mešanice bombaža in recikliranega poliestra. Med izdelki, ki vam bodo prišli prav v vsakdanjem življenju, so tudi manjši in praktičen dežnik, lesen kalup za čevlje in obuvalo za čevlje. Izpostavili bi tudi očala za branje po ugodni ceni. Ti pripomočki vam pomagajo pri vsakodnevnih opravilih: nakupovanju, obuvanju, kot zaščita pred dežjem dež in pri branju. Raziščite tudi ponudbo ovojnega papirja. Ovojni papir je na voljo v več vzorcih in nežnih barvah ter narejen iz recikliranih materialov. Svojo družino in prijatelje boste razveselili, če boste darila zavili v lep ovojni papir.

10 izdelki
  10 izdelki

  Ideje za zavijanje darila v ovojni papir

  Pripravili smo vam tri ideje, kako zaviti darilo v ovojni papir:

  • Klasično elegantno zavito darilo: Izberite visokokakovosten ovojni papir z nežnim vzorcem ali v enobarvnem tonu. Darilo zavijte natančno, robove ovojnega papirja lepo poravnajte in zlepajte z dvostranskim lepilnim trakom, da bo trak neviden. Zavežite ga z žametnim ali satenastim trakom v kontrastni barvi in dodajte majhen okras, kot je cvetlični okrasek ali majhna voščilnica.
  • Rustikalni čar darila: Uporabite rjav kraft papir za naraven, rustikalni videz. Darilo zavijte in obročite z vrvico iz jute ali rafije. Na vrh dodajte majhne naravne elemente, kot so posušene rožice, vejica rožmarina ali majhen borov storž, ter ročno napisano oznako z imenom obdarovanca.
  • Personaliziran ovojni papir: Pred zavijanjem darila uporabite bel ovojni papir kot platno za osebno noto. Na ovojni papir narišite majhne risbice, napišite sporočila ali uporabite štampiljke z različnimi motivi. Ko končate, darilo zavijte in zavežite s preprostim trakom ali vrvico. Tako bo vsako darilo unikatno in osebno darilo samo po sebi.