Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Praznično okrašena miza z božičnimi dobrotami

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize

Božič je čas za druženje z družino in prijatelji, ki jih povabimo jih na kosilo, večerjo, kavo ali kuhano vino, kjer se poveselimo in poklepetamo. Za magično božično vzdušje poskrbimo tudi z lepo okrašeno mizo, lahko jo za spremembo lahko pripravimo tudi zunaj.

Za pripravo čudovito okrašene praznične mize je potrebno le malo truda. Pripravili smo vam 6 idej za božično dekoracijo mize.

1. Odločite se za praznično barvo dekoracij

Ne omejite se le na tradicionalni barvi: rdečo ali zeleno. Za glavne dekorativne dodatke izberite barve, ki so vam sicer ljube ter le z božičnimi dekoracijami dodajte praznični pridih okrasitve mize. Če izberete več različnih odtenkov ene barve, dobite bolj enoten videz mize.

Praznično pogrnjena miza z lepimi prazničnimi dekoracijami

2. Uporabite papirnate prtičke

S prazničnimi prtički pripomoremo k ustvarjanju prazničnega vzdušja. Z njimi lepo okrasimo mizo, ali celo ustvarimo posebne dekoracije.

3. Za dekoracije uporabite naravne dodatke

Uporabite storže, vejice ali ostalo suho cvetje. Položite malo vejico na krožnike ali jih vstavite v vazo. Naravne dodatke lahko sami naberete v naravi, so lepi in vnesejo pridih sezone na mizo.

Naravni okraski kot dekoracija za pogrinjek

4. Pričnite druženje s prijatelji kar zunaj

Če vreme dopušča, povabite prijatelje na tople napitke in prigrizke na balkon ali teraso. Lahko tudi spečete tudi "marshmallowse" nad ognjem. Prav tako lahko z večerjo pričnete zunaj, kjer pripravite predjed ali prigrizek na terasi, vrtu, dvorišču ali balkonu, preden povabite goste v vaš dom. 

Sveča v stekleni posodici z okraski

5. Uporabite namizne nadprte z božičnimi motivi

Nadprti z božičnimi motivi so lepa in elegantna dekoracija mize. Lepo izgledajo položeni direktno na mizo ali na namizni prt. Lahko jih položite na mizo preko širine (ali več njih) ali le enega preko dolžine. Na sredino postavite kakšen lep božični okrasek ali več svečnikov.

Praznični nadprt z zvezdicami

6. Za toplo atmosfero uporabite lučke

Manj svetlobe v prostoru ustvari intimnejšo atmosfero, a vseeno zagotovite, da gostje vidijo, kaj je na njihovih krožnikih. Ne pozabite osvetliti mize, kjer imate pripravljeno hrano, ali bara s pijačo. Zelo lepa kombinacija lučk in dekoracije so svetleča drevesa, ki lahko nadomestijo vašo talno svetilko. In vaša miza bo res lepa za božične praznike!

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi