Praktična boxspring postelja s predalom za shranjevanje

Obstaja veliko dobrih postelj s predalom ali prostorom za shranjevanje, vendar z boxspring postelje s predali dobite najboljšo izbiro v smislu udobja. Boxspring postelja s predalom je celovita posteljna rešitev, ki jo sestavljajo praktičen predal na dnu, vzmetnica na sredini in nadvzmetnica. Z drugimi besedami, to je postelja, ki zagotavlja maksimalno udobje in ima velik prostor za shranjevanje. S prostorom za shranjevanje pod posteljo lahko bolje izkoristite sobo ali spalnico, kjer se nahaja vaša postelja. V predal pod boxspring posteljo lahko pospravite dodatne prešite odeje, vzglavnike ali shranjevanja raznih stvari. Boxspring postelja s predalom podjetja JYSK je na voljo v velikostih od 90x200 cm, 140x200cm, 160x200 cm, 180x200 cm. Poglejte velikosti posameznih boxspring postelj s klikom na izdelek, kjer lahko izberete vse velikosti posamezne boxspring postelj.

Boxspring postelja s predalom daje več prostora v sobi

Sanjate o praktični postelji s prostorom za shranjevanje, pri tem pa ne želite sklepati kompromisov glede kakovosti? Potem je morda prava izbira za vas boxspring postelja s prostorom za shranjevanje podjetja JYSK! Boxspring postelja je celovita posteljna rešitev s prostorom za shranjevanje, vzmetnico in nadvložkom, ki zagotavlja veliko udobja, da lahko ponoči dobro spite. Niste prepričani, katero posteljo izbrati? Prosimo, preberite naš vodič o posteljah. Preberete lahko tudi več o priljubljeni boxspring postelji našega nabavnika.

Boxspring postelja s predalom v različnih velikostih

Boxspring postelje s predalom podjetja JYSK so na voljo v več različnih barvah nevtralih barvah, sivi ali črni, in velikostih. Izbirajte med enojno posteljo, mladinsko posteljo in zakonsko posteljo.

Boxspring postelje s predalom je na voljo v naslednjih velikostih:

90x200 cm
140x200 cm
160x200 cm
180x200 cm