Raziščite ponudbo udobnih vrtnih lounge stolov

Lounge vrtni stoli so nekakšen kompromis med ležalniki in navadnimi vrtnimi stoli. Z lounge vrtnimi stoli privarčujemo s prostorom v primerjavi z ležalnikom, od običajnega vrtnega stola pa so ponavadi udobnejši za sedenje. Vrtni lounge stol UBBERUP je še vedno eden izmed najbolj priljubljenih vrtnih stolov, v novih barvah vsako sezono ter v črni barvi. Vrtni lounge stoli se lepo dopolnjujejo z dvosedi in ostalimi lounge vrtnimi zofami in mizami. V ponudbi so tudi nastavljivi vrtni lounge stoli. Med priljubljenimi izdelki v naši letošnji ponudbi sta tudi viseča stola GJERN, v naravni in črni barvi. Viseča stola lahko namestite v zunanji kotiček, ki ga imate za počivanje in sprostitev. Viseči stol ima zelo debele in udobne blazine in visi na močnem ogrodju. Vrtno pohištvo, ki ga nazivamo z lounge, pomeni bolj udobno in elegantno vrtno pohištvo.

Nastavljivi vrtni lounge stoli

Nastavljivi lounge vrtni stoli zagotavljajo vrhunsko udobje in brezskrbno uživanje na vašem balkonu, vrtu ali terasi. Iz naše ponudbe izpostavljamo elegantne nastavljive lounge vrtne stole iz umetnega ratana ali aluminija in tekstila z drsno nastavitvijo naslonov, ki omogočajo popolno uživanje in sprostitev na prostem. Vsi ti vrtni lounge stoli imajo debele in udobne vrtne blazine, ki so zelo trpežne. Prilagodite nastavljive vrtne lounge stole po svojih željah in uživajte ob branju knjige, pitju osvežilne pijače ali popoldanskem spancu. Oglejte si našo ponudbo nastavljivih lounge stolov na tej spletni strani ali v najbližjem JYSK-u.

Kateri material izbrati za vrtne lounge stole?

Pri izbiri vrtnih lounge stolov je lahko prednost izbira materialov, ki ne zahtevajo vzdrževanja, kot so plastika, umetni ratan, jeklo, aluminij. Tem materialom je skupno, da zahtevajo minimalno vzdrževanje – enostavno jih je očistiti z milom in vodo ter ostanejo urejeni ne glede na veter in vreme. Vrtno lounge pohištvo iz umetnega ratana in aluminija je tudi lahko in zato enostavno za premikanje.