Samonapihljive blazine in postelje so praktična rešitev

Samonapihljive blazine, napihljive blazine in postelje in napihljiva ležišča so neprecenljive v več primerih. Če se odpravljate na kampiranje ali glasbeni festival, potem je samonapihljiva, napihljiva ali zračna blazina odlična rešitev za vas. Samonapihljiva blazina lahko služi kot udobna postelja za goste, saj je enostavna za premikanje in vam pri shranjevanju ne zavzame veliko prostora. Na voljo imamo enojne, francoske in zakonske samonapihljive in napihljive postelje ter blazine. Nekateri modeli napihljivih postelj in blazin imajo vgrajeno električno črpalko. Če kupujete napihljivo blazino brez vgrajene črpalke, lahko seveda dokupite zračno tlačilko, združljivo z ležiščem. V JYSK-u lahko najdete veliko izbiro modelov napihljivih blazin in postelj, vključno z ročnimi črpalkami in zračnimi črpalkami na baterije. V ponudbi pa najdete tako podloge za telovadbo ali na plažo. Več si preberite TU.

Nasveti, kako izbrati pravo napihljivo blazino

Predno kupite ustrezno napihljivo blazino za spanje, premislite o teh dejavnikih:

Velikost: Ali potrebujete enojno ali dvojno napihljivo posteljo   

Material: Napihljive postelje so izdelane iz PVC-ja, nekatere so prekrite z žametno prevleko za večjo mehkobo in udobje, nekateri modeli pa so prekriti z njo tudi ob straneh. 

Struktura: Notranja struktura napihljive postelje in ojačitev na vrhu postelje vplivajo na udobje postelje. Te ojačitve – okrogle, navpične, vodoravne in valovite– so osrednjega pomena za to, kako boste spali na postelji.

Napihovanje: Veliko napihljivih blazin in postelj ima vgrajene tlačilke, medtem ko druge napihljive blazine za napihovanje uporabljajo običajne črpalke. 

Več o napihljivih blazinah si preberite TU.