Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 28. februarja na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 300,- EUR ali več 

Napihljiva ležišča

% Campaign article
 
Napihljiva postelja VELOUR 76x191x22 cm
% Campaign article
 
Napihljiva postelja VELOUR 137x191x22 cm
% Campaign article
 
Napihljiva postelja VELOUR 152x203x22 cm
% Campaign article
 
Napihljiva postelja VELOUR 183x203x22 cm
% Campaign article
 
Nap.postelja VELOUR DURABEAM 99x191x46
% Campaign article
 
Nap. postelja VELOUR DURABEAM 152x203x46

Napihljiva ležišča - Ležalne podloge

% Campaign article
 
Lež.podloga DE LUXE višina 1,2

Napihljivo ležišče je praktična rešitev

Napihljivo ležišče je neprecenljivo v več primerih. Če se odpravljate na kampiranje ali glasbeni festival, potem je napihljivo ležišče odlična rešitev za vas. Napihljivo ležišče je lahko odlična in udobna postelja za goste. Enostavno je za premikanje in vam pri shranjevanju ne zavzame veliko prostora.

V trgovinah JYSK boste našli različne modele napihljivih ležišč različnih kakovostnih razredov. Na voljo imamo enojna, francoska in zakonska napihljiva ležišča. Nekateri modeli imajo vgrajeno električno črpalko. Če kupujete napihljivo ležišče brez vgrajene črpalke, lahko seveda kupite zračno črpalko, združljivo z ležiščem. V trgovinah JYSK lahko najdete veliko izbiro modelov, vključno z nožnimi črpalkami, ročnimi črpalkami in električnimi črpalkami na baterije.

Ležalna podloga je idealna za dolge kolesarske izlete ali popotovanje. Ležalne podloge so lahke in ne zavzamejo veliko prostora. Na voljo imamo tradicionalne ultra lahke modele in udobnejše samonapihljive modele. Če se poleti odpravljate na aktivne počitnice ali samo telovadite na tleh svoje dnevne sobe, vam ni več treba skrbeti, saj boste novo podlogo za telovadbo našli v najbližji trgovini JYSK. 

E-novice

Visa Mastercard