Raziščite ponudbo vrtnih blazin za palete

Ste se pridružili trendu in izdelali svoje pohištvo iz palet? Dodajte piko na i projektu z mehkimi vrtnimi blazinami iz JYSK-a! Na voljo imate tri velikosti blazin, ki ustrezajo meram palete EUR. Sedežna blazina ima mere 120x80 cm in se prilega površini palete. Blazine za naslone so na voljo v dveh velikostih, 120x40 cm in 60x40 cm. Širina blazin ustreza dolgi in krajši strani palete. Tako boste imeli pokrito celotno paleto in pridobili veliko udobja, tako na sedežu kot na naslonjalu vašega sedežne garniture iz palet.

Kupite svojemu pohištvu iz palet tudi blazine, ki po merah ustrezajo meram palet – ne glede na to, ali potrebujete blazino za sedežni ali hrbetni del novega kavča iz palet. Paletne blazine so idealne tudi za druga mesta v vašem vrtu, na primer neposredno na travi ali na leseni terasi ali kot blazine na veliki klopi.

0 izdelki
    0 izdelki

    Izdelajte svoje pohištvo iz palet in mu dodajte mehke blazine za palete

    Kavč ali vrtna garnitura iz palet se prilega vsakemu balkonu, terasi ali vrtu. Grob les daje naraven in rustikalni videz, če dodate elegantne črne paletne blazine iz JYSK-a, boste omehčali videz in sedežna garnitura bo kar vabila k sedenju in sprostitvi. Sedežno garnituro iz palet lahko izdelamo v velikosti in obliki, ki jo želite, in se tako najbolje prilega vašemu zunanjemu prostoru. Ali niste prepričani, kako začeti z izdelavo lastnega pohištva iz palet za vrt? Na srečo je to precej preprost projekt in z veseljem vam pomagamo! Preberite naš vodič o tem, kako sami izdelati vrtno pohištvo iz palet. Preberite si tudi o tem, kako ustvariti Street Food vzdušje kar doma