Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Koncept "Street Food" oz. uličnega prehranjevanja, v Ljubljani poznan tudi kot Odprta kuhna, je postal priljubljen po vsej Evropi. Kulinarično doživetje Street Food se ponavadi odvija na javnem kraju, kot je na primer trg ali preurejena stara avtobusna postaja, kjer se na stojnicah ali v kioskih pripravlja ter streže slastne jedi, kot so pice, hamburgerji, klasične ali nacionalne jedi ter tudi specialitete vrhunskih kuharjev. Ta ideja je navdušila veliko ljudi, ki radi uživajo v hrani in sproščenem ter zabavnem vzdušju. Če niste ljubitelj take oblike prehranjevanja, potem si kje v bližini izberite klasično ponudbo.

Če imate radi neformalno kulinarično vzdušje koncepta Street Food, si ga preprosto lahko stvarite kar na svoji terasi. Nekaj nasvetov najdete v našem blog zapisu.

Naredite svojo vrtno garnituro iz palet

Vrtno pohištvo iz palet z blazinami in odejo na terasi


Bistvo stila ureditve Street Food je neformalni dizajn. Z nekaj paletami lahko sestavite čudovito vrtno sedežno garnituro, ki jo prekrijete z vrtnimi blazinami SKJERPE. Blazine so oblikovane prav za vrtno pohištvo iz palet. Ali ni bistvo fenomena uličnega prehranjevanja ravno ta preprostost?

Izberite barske mizice in mize za kampiranje

Vrtna garnitura za kampiranje kot Street Food


Street Food je družabni dogodek, kjer si naročite priljubljeno hrano in si jo tudi delite med sabo. Pozabite na lepe manire in uživajte. Če imate na terasi malo prostora, so barske mize za vas odlična rešitev.

Poglejte tudi naše vrtno pohištvo, ki ima certitikat FSC® N001715.

Urbani stil 

Jadro kot zaščita pred soncem na terasi

 
Koncept Street Food pogosto najde mesto tudi v stari tovarniški zgradbi ali večinoma kar pod milim nebom. Če potrebujete zaščito pred soncem, lahko nad teraso obesite čudovita jadra.

Ko se znoči, prižgite ogenj. Tako se lahko ob hladnejših večerih ogrejete in uživate ob pogledu na utripajoče plamenčke. Seveda pa lahko nad ognjem tudi kaj spečete.

Vrtno kurišče

 

Uživajte na vaši terasi!

 

Izvedite več

3 dejavniki, ki so pomembni pri nakupu vrtnega pohištva

Poglejte nekaj lepih idej za osvetlitev terase, balkona in vrta

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.