Poglejte manjše balkonske garniture

Majhna vrtna miza z ujemajočimi se vrtnimi stoli je odlična izbira za kateri koli udoben in domiseln kotiček vrta ali balkona. Vrtne sete za balkone in manjše balkonske garniture lahko brez težav premikate, kar pomeni, da jih lahko v katerem koli trenutku dneva preprosto prestavite s sončnega na senčni del vrta ali obratno. Kompaktna in zložljiva balkonska garnitura je tudi odlična izbira, če želite čim bolje izkoristiti svoj balkon. Manjši vrtni seti so na voljo v več različnih dizajnih in materialih. Izberite tudi ustrezen sečnik, da se zaščitite pred soncem. Odlična izbira za manjše balkone so tudi zložljivi vrtni stoli ali ceo vrtna klop. Poglejte ideje, kako urediti manjši balkon ali teraso.
 

25 izdelki
  25 izdelki

  Bistro

  Manjše vrtne garniture v več dizajnih po ugodnih cenah

  V JYSK-u boste našli širok izbor bistro vrtnih garnitur v različnih dizajnih, barvah, kakovosti in materialih. Ne glede na to, ali imate raje eleganten črn videz ali moderne drzne barve, boste našli ustrezen bistro vrtni set pri nas. V JYSK-u dobite vse, od klasičnih bistro kompletov, do luksuznih bistro garnitur iz umetnega ratana, do elegantnih bistro vrtnih garnitur iz aluminija in umetnega lesa, ki jih ni treba vzdrževati. Večino vrtnih stolov je mogoče zložiti skupaj, ali pa so nakladalni, da gredo en v drugega, tako da ne zavzamejo skoraj nič prostora, ko jih ne uporabljate.

  Dajte svojemu balkonu osebno noto

  Vaše balkonsko vrtno pohištvo seveda predstavlja le majhen del ureditve na balkonu. V JYSK-u boste našli veliko izbiro dodatkov za okrasitev vašega balkona po vašem okusu. Z uporabo vrtnih blazin lahko dodate malo barve po svojih željah, z vrtnimi lonci in rastlinami pa na svoj balkon privabite naravo. Oglejte si tudi naše sončnike, in si npr. poiščite balkonski sončnik in podstavek za balkonski sončnik, ki sta bila ustvarjena prav za balkon. Dodajte udobje zvečer s svetilkami in lučkami ali solarnimi svetilkami. Uživajte na vašem balkonu v toplih dneh.