Raziščite naše drogove, dodatke ter sponke za zavese in roloje

Drogovi za zavese lepo dopolnijo okrasno funkcijo zaves v vašem domu. Na voljo so iz različnih materialov in v več barvah. V naši ponudbi so tudi različni dodatki za namestitev zaves in rolojev na okna: vodila za zavese, drogovi za zavese iz raznih materialov ter tudi teleskopski, nosilci za drogove, drsniki, zaponke, spojniki, obročki za zavese plastični ali kovinski. Za lepši izgled zaves so na voljo tudi razne sponke, tudi magnetne, s katerimi lahko zavese spnete. Poglejte si, kako namestiti roloje in zavese in tako boste lažje obesili in fiksirali zavese.

41 izdelki
    41 izdelki

    Različne dimenzije drogov za zaves

    V ponudbi JYSK poiščite drogove za zavese, ki se bodo popolnoma prilegali vašemu prostoru. V naši ponudbi imamo drogove za zavese naslednjih dimenzij: 40-60 cm, 50-80 cm, 50-85 cm, 75-120 cm, 125 cm, 120-210 cm, 120-210 cm, 200-340 cm, 500 cm. Večina drogov za zavese ima prilagodljivo dolžino. Izberite pravo velikost droga glede na velikost okna in kako želite namestiti zavese. Če želite več slojev zaves, potem izberite širše oz. daljše drogove. Razmislite tudi, ali želite uporabiti le drsnike, če hočete imeti bolj nevtralen izgled zaves. 

    Uporabite različne dodatke za zavese za lepši videz oken

    Različni dodatki, kot so obroči za zavese, sponke in okrasne pentlje, lahko resnično obogatijo izgled zaves in celotnega prostora. Za raznoliki videz oken lahko poleg zaves določenega stila uporabite obroče iz različnih materialov, kot so kovina, les ali plastika, da dodate teksturo in slog. Uporabite barve in materiale, ki se ujemajo s slogom notranje opreme. Uporabite tudi sponke za zavese za ustvarjanje elegantnih elementov zaves. Uporabite lahko raznolike vrste sponk. Razmislite o usklajevanju teh dodatkov z drugimi elementi v prostoru, kot so blazine, preproge ali umetniška dela.