Raziščite zavese za zatemnitev

Z zatemnitvenimi zavesami v spalnici lahko izboljšate kakovost spanca, saj z njimi zmanjšate količino svetlobe v prostoru. Ponujamo vam široko paleto zatemnitvenih zaves v različnih standardnih velikostih in iz različnih materialov.  Naše gotove zatemnitvene zavese so na voljo nevtralnih barvnih odtenkih. Raziščite našo ponudbo in poiščite zavese za vaš dom. Fukncija gostejših zatemnitvenih zaves pa je tudi izolacijska, saj varuje pred mrazom in pretirano toploto. Če jim dodate okrasne sponke, pa so čudovit dekroativen dodatek vašega doma, še posebej tudi v kombinaciji z lahkimi zavesami. Poglejte raznolike tipe zaves glede obešanja in kako jih namestiti TU.

9 izdelki
  9 izdelki

  Zakaj izbrati zavese za zatemnitev?

  Navedli vam bomo nekaj razlogov:

  • Če živite v okolju, kjer je veliko svetlobe ponoči, na primer v mestih s svetlobnim onesnaženjem, lahko zavese za zatemnitev pomagajo omejiti svetlobo, ki prodre v vaš prostor, in izboljšajo kakovost vašega spanca. 
  • Prav tako so odlična izbira, če delate v nočnih izmenah ali imate drugačen urnik od standardnega dnevnega ritma, vam zavese za zatemnitev lahko pomagajo, da ostanete bolj osredotočeni in spočiti, ko spite podnevi.
  • Zavese za zatemnitev lahko pomagajo tudi pri varčevanju z energijo, saj lahko delujejo kot dodatna izolacija, ki zmanjšuje izgubo toplote v hladnih mesecih in prehajanje toplote v toplih mesecih. 
  • Če imate doma televizor ali projektor, lahko zavese za zatemnitev pomagajo zmanjšati odseve in izboljšajo izkušnjo gledanja, še posebej, če je prostor osvetljen s sončno svetlobo.