Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Stenska polica iz  stekla, krožniki ter sklede, viseče krpe in vaza z umetnim cvetjem

Ideje za dekoracije iz kolekcije Nordic Mood

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: nordic mood, nova kolekcija izdelkov, dekoracije

Svetle barve so ključni element JYSK-ove nove Nordic Mood kolekcije, ki prihajajo v naš asortiman ob ravno pravšnjem času, saj vsi nestrpno pričakujemo prihajajoče svetlejše in toplejše dni. Kolekcija se tokrat osredotoča na kuhinjske dodatke in dekoracije, ki pa jih lahko uporabite tudi v dnevni sobi ali kjerkoli drugje v stanovanju ali hiši, kjer potrebujete nekaj osvežitve prostora.

Odličen nov izdelek je steklena polica z imenom ROAR, ki si jo lahko morda kupite kot nov dodatek v tej spomladanski sezoni. Stranice police so iz rebrastega stekla, ki daje poseben vizualen efekt izdelkom na njej.

Keramične sklede na stekleni polici

 
Odlične ideje za dekoracijo mize za večerjo

Čudovita keramična skleda in krožnik iz serije TORSTEN bosta navdušila goste s svojo posebno naravno obliko, premazom in dizajnom ter nadgradila vaše kulinarične sposobnosti. 

Poiščite še več nasvetov, kako lahko s svetlobo preženete temnejše dni.

Kolekcija vsebuje tudi lepe okrasne blazine FRESIA iz velurja v rumeni in roza barvi, ki so več kot idealne za vnos svežine v dnevno sobo.

Velour cushions in rose and yellow, shaped as a flower


Poglejte naše ideje, kako lep izdelek združiti s praktičnim izdelkom. Košara THERMAN je na voljo v rumeni, rjavi in sivi barvi in se jo lahko uporablja za shranjevanje odej, pletilk in volne, papirja za zavijanje ali drugih drobnarij.

Košara v rumeni, rjavi in sivi barvi

 
Elegantna visoka vaza

Lepo stekleno vazo SIVERT v zeleni barvi napolnite z umetnimi rožami DAGFINN in tako boste ustvarili živahno in igrivo vzdušje v vaši kuhinji, dnevni sobi ali jedilnici – morda pa jo postavite tudi v kopalnico. Kuhinjska krpa KAMELIA je iz 100 % bombaža in prav tako spada v izbor izdelkov nove kolekcije.

Kuhinjska stena s stekleno polico, kuhinjskimi krpami in umetnimi rožami

 

Izdelke iz kolekcije boste lahko po 14. februarju 2020 lahko našli razstavljene na posebnih kotičkih v naših trgovinah in na voljo bodo tudi na spletu. Tako razstavljeni vam ponujajo ideje za ureditev doma in so lep način predstavitve skupnega ujemanja naših izdelkov.

 

INFORMACIJA O KOLEKCIJI NORDIC MOOD 

*Nordic Mood pomeni nordijsko vzdušje v domu. Štirikrat letno naš oddelek za razvoj in dizajn izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood.