Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Jesenski trendi v JYSK-u

JYSK predstavlja 3 nove jesenske trende

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: novi trendi, jesen 2019, novi izdelki

Čeprav v JYSK-u nenehno predstavljamo nove izdelke skozi celo leto, bomo konec poletja 2019 lansirali v asortiman nekaj več izdelkov kot ponavadi znotraj sledečih kategorij: pohištvo, tekstilni izdelki in dekoracije.

JYSK-ovi jesenski trendi prinašajo privlačne barvne kombinacije, neobdelan dizajn in duhovno simboliko. S tem v notranjem dizajnu pozdravljamo alternativno in izzivov polno jesen.

Vsak trend je posebna različica univerzuma občutij, barv, oblik in materialov. Naša Vodja oblikovanja in načrtovanja (Range & Design Manager) Rikke Blæsild razloži: “Veliko delamo na tem, da bi bila naša ponudba povezana, zato da je našim kupcem kar najlažje kombinirati različne izdelke na najrazličnejše načine. Zato da je videti dobro, ko vzglavnik in odejo kombinirate s kosom pohištva ali dekorativnim izdelkom.”

Poglejte najnovejšo kolekcijo izdelkov Nordic Mood.

Poglejte si vse 3 trende: REFLEXION, THE NEXT WAVE in MEMPHIS.

REFLEXION - navdih iz nezemeljskih elementov

Trend REFLEXION v naše domove prinaša duhovnost. V navdih so astrologija, Luna z vsemi svojimi menami in celotni sončni sistem.

 

Zemeljske teksture so navdih za materiale z neobdelanim in nedokončanim videzom. Kamen je dekorativen element, ki daje izdelkom primitiven, nedotaknjen videz.

Barve so nevtralne, s hladnimi in toplimi toni. Zemeljski toni so v ospredju: barva gline, terakota in peščena barva so glavni odtenki tega trenda.

THE NEXT WAVE - neokrnjeni prostori in čas za hygge

Želja po novem začetku je v ospredju trenda THE NEXT WAVE, ki raziskuje nove, še neodkrite kotičke.

 

V ospredju so ročni izdelki in neobdelan dizajn, ta trend prinaša rustikalno teksturo v kombinaciji z industrijskimi detajli.

Ko smo že pri barvah, v oceanih se skriva paleta modrih in zelenih barv. Različne odtenke najdemo pod vodo, ob vodi in sedaj tudi v vodi, vse to v trendu kar izžareva naravo.

MEMPHIS – igriv in izjemen

Trend MEMPHIS prinaša igrivo vesolje, ki pritegne pozornost z živahnimi in pisanimi dizajni. Je zabaven trend, ki je v kontrastu s strogimi in ravnimi linijami minimalizma, za navdih pa so služili Art Deco, avantgarda iz 1930-ih in nemška šola Bauhaus.

 

Gladki ter čisti materiali in površine so okrašeni z dizajni, ki z živahnim pristopom na novo oblikujejo preproste in klasične geometrijske oblike. Oblike – krogi, polkrogi in pravokotniki – so v različnih velikostih prisotni na stenah, tleh in dekorativnih izdelkih.

Kombiniranje kontrastnih barv je glavna značilnost trenda MEMPHIS. Presenetljive kombinacije barv in odtenkov vdahnejo življenje tej živahni temi.

Kateri trend je vaš favorit? Sporočite nam v komentarju bloga.