Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Črna viseča svetilka in insert nabavnice Tine Nymann

Najljubša svetila naše nabavnice

V asortimanu svetil imamo novosti, ki zaslužijo večjo pozornost in posebno omembo. Tino Nymann, našo strokovnjakinjo na področju dekoracij in izdelkov za dom, smo zato vprašali o posebnostih novih izdelkov in o zgodbi, ki stoji za njimi. “Izbrala sem svetilke, ki so malo netradicionalne - svetilke s posebnimi lastnostmi ali funkcionalnostjo, ki vašemu domu dodajo nek poseben stil in udobje,” prične Tina in jih v nadaljevanju podrobneje opiše.

Difuzor z lučko HANNES in eterična olja LEON

 

HANNES je svetilka, ki deluje tudi kot difuzor. V spodnji del difuzorja nalijemo vodo, dodamo nekaj kapljic eteričnega olja LEON in prižgemo. Difuzor z lučko HANNES je visok 16 cm, njegov premer je 11 cm in vključuje USB kabel. Dišeče olje LEON je na voljo v paketu s tremi različnimi dišavami.

“Difuzor HANNES bo razširil čudovito, pritajeno svetlobo in – s pomočjo eteričnih olj LEON – tudi prijeten vonj in vlažnost, vse hkrati. Difuzor HANNES ima klasično obliko, ki bo ustrezala vsaki spalnici, najstniški sobi ali kopalnici. Podnožje ima v videzu lesa, zgornji plastičen del je v beli barvi ter zaokrožen z elegantnimi robovi. Ker je difuzor praktične velikosti, je idealen za postavitev na police ali mizice,“ pravi Tina..

Poglejte tudi nove najljubše dekoracije po izboru naše nabavnice.

Viseča svetilka MAGNAR z žarnicami TORE

 

Svetilka MAGNAR je narejena iz jekla z okroglim podstavkom v črni barvi in tremi kabli z žarnicami. Vsak kabel je dolg 200 cm, vendar jim lahko prilagodite dolžino, tako da se svetilka prilega vaši jedilni mizi ali kamorkoli jo obesite – kable le navijte v podstavek. Svetilka ne vključuje žarnic, priporočamo pa uporabo spiralne LED žarnice TORE, ki oddaja pritajeno svetlobo.

“Visečo svetilko MAGNAR morate skombinirati s pravo žarnico in ugotavljam, da je nova okrasna spiralna LED žarnica TORE idealna izbira. Eleganten videz medenine na vrhu grla svetilke in velika žarnica v zadimljenem videzu sta skupaj videti zelo elegantni,“ pravi Tina. “Toda svetilka ni le elegantna – je tudi praktična in vsestranska. Obesila jo bom nad jedilno mizo, zlahka pa bi jo postavila v temnejši kot dnevne sobe ali celo na hodnik.“

Svetilka KLEMENS na baterije

 

Baterijska svetilka KLEMENS je visoka 46 cm, ima LED žarnico, ki je nezamenljiva, prostor za baterije ter časovno funkcijo.

“Nazadnje bi rada izpostavila našo baterijsko svetilko KLEMENS, ki oddaja toplo in dekorativno svetlobo. Žarnica je nameščena v beli plastični cevi, kar ustvarja mehko, difuzno svetlobo. Ker ima svetilka ročaj, jo lahko enostavno prenašate, da dodate udobje vsakemu prostoru,“ predlaga Tina.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi