Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Svetilka THEODOR s ščipalko

Najljubša svetila naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: svetilka, osvetlitev doma, novi izdelki, stropna svetilka, svetilka s ščipalko, namizna svetilka

Tina Nymann je JYSK-ova nabavnica za dodatke za dom že od leta 2015. Prosili smo jo, da z nami podeli njene nove favorite med svetilkami v jesenski sezoni. 

“Pravilna osvetlitev prostorov lahko resnično spremeni kakovost bivanja v vašem domu in je eden od dejavnikov za dobro počutje človeka. V tej sezoni imamo nekaj novih čudovitih in modernih svetilk v našem asortimanu,” razloži Tina in nadaljuje: “Menim, da moramo biti kreativni, ko izbiramo svetilke za svoj dom. Zagovarjam dejstvo, da se morajo luči vedno ujemati z ostalimi dodatki doma. Z našimi novimi izdelki FRED, HUGO, SIGVARD in THEODOR boste to zagotovo lahko dosegli.”

FRED – nežna in moderna stropna svetilka


“Odlična izbira za moderen izgled doma je stropna svetilka FRED. Svetilka FRED osvetluje z nežno svetlobo, zato jo priporočam za jedilnice, kuhinje ali dnevne sobe. Pri tej luči obožujem elegantno ovalno obliko in njene utore v belem steklu, ki zagotavljajo prijetno osvetlitev. Svetilko FRED lahko obesite na primer tudi v kot dnevne sobe in tako ustvarite prijeten in stillski izgled prostora.”

V branje priporočamo tudi blog z najljubšimi posteljninami naše nabavnice za hišni tekstil.

HUGO – elegantna in moderna svetilka


“HUGO je naša nova talna svetilka. Všeč mi je njen moderen izgled in kombinacija črne mat površine ter medeninastih detajlov, kar ji daje poseben izgled. Luč HUGO bi namestila poleg naslanjača ali zofe ali le kot dekorativni element, saj ima eleganten in minimalističen dizajn. Menim, da ne glede na to, ali opremljate dnevno sobo, spalnico ali kuhinjo, je stilska talna svetilka edinstven dekorativen element v domu.”

THEODOR – vsestranska in dekorativna svetilka


“Z nakupom svetilke s ščipalko THEODOR dobite vsestransko, moderno in multifunkcionalno lučko. Svetilka je praktična in hkrati kot dekorativni dodatek, zato jo lahko uporabljate na več načinov. Mala svetilka je na voljo v dveh barvah: v ožgani rdeči in v mat črni.”


“Seveda je najboljša lastnost svetilke, da ima ščipalko, ki jo lahko namestite kjerkoli v domu. Zapnete jo lahko na polico, na rob mize ali knjižno omaro - možnosti uporabe so neskončne. Priporočam jo v uporabo, kjer potrebujete dodatno svetlobo, ali kot mali okrasni element za osvetlitev najljubših kotičkov doma.”