Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Svetilke iz novega asortimana

Najljubša svetila naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: svetilka, osvetlitev doma, novi izdelki, stropna svetilka, namizna svetilka

Tina Nymann je naša strokovnjakinja na področju dekoracij in izdelkov za dom. Ker je jesen, ko je postalo hladneje in so noči daljše, smo postali radovedni in jo povprašali: Katera nova svetila iz JYSK-ovega asortimana priporoča vsem, ki želijo ustvariti stilsko urejen dom in "hygge" vzdušje? Tina z nasmehom pove: “Seveda kar vse, če pa moram izpostaviti nekaj modelov, bi predlagala dve namizni svetilki in eno stropno svetilko.”

Moderna stropna svetilka TORSTEIN

Črna viseča svetilka nad jedilno mizo s krožniki in skodelicami

 

Stropna svetilka TORSTEIN je iz kovine ter v črni mat barvi s čudovitimi detajli iz brušene medenine. “Dodajte ji žarnice v barvi medenine in jedilnica bo obdana s prijetno toplo svetlobo,” predlaga Tina. 

Zaradi nenavadne oblike se lahko malo poigrate z njeno pozicijo in jo namestite tako, kot vam najbolje ustreza. Tina nadaljuje: “Svetilka TORSTEIN ima tako obliko, da me spominja na orbito planetov ali na molekulo. Uporabite jo lahko na hodniku, v kotu sobe, kjer imate višji strop ali na stopnišču.  Prepustite se domišljiji in se sprijaznite z nenavadno obliko luči.” 

Majhna namizna svetilka ALBERT

Namizna svetilka na poličniku z umetno rastlino v cvetličnem lončku in odejo krpanko

 

Svetilka ALBERT je visoka 30 cm, narejena je iz ratana s kovinskimi nogami. “Svetilka ALBERT je pravi predstavnik notranjega dizajna iz 70-tih let, vsaj jaz tako menim,” pravi Tina. “Svetloba prehaja skozi majhne luknjice in tako oddaja nežne svetlobne žarke. Že sam material svetilke je topel, tako da lahko v mrzlih in temnih nočeh uživamo v “hygge” vzdušju. Obožujem retro izgled in me spominja na neke minule bolj mirne čase.”

Svetilka ARNOLD

Baterijska svetilka na polici

 

Svetilka ARNOLD je visoka 16 cm in deluje na baterije. Je iz keramike v nežni roza barvi in z veliko žarnico.  “Svetilke na baterije so izredno praktične,” pravi Tina. “Imajo več prednosti: Enostavno jih premikamo. Svetilko ARNOLD lahko uporabite namesto čajnih svečk in se tako izognete morebitnemu polivanju voska. Se ne ogreje, zato ne rabite skrbeti, če si jo najstnik nese v svojo sobo. Lahko jo postavite kamorkoli, saj ne potrebujete vtičnice,” pravi Tina in nadaljuje: “Kot dodatno k vsem naštetim prednostim pa ima svetilka ARNOLD rahlo obarvano žarnico, tako da ustvarja toplo in prijetno svetlobo. Le kako vam ne bi bila všeč?” 

Nove svetilke so na voljo od julija 2020, v fizičnih trgovinah od 5. avgusta 2020.

Poglejte tudi Tinine najljubše dekoracije te sezone