Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Svečnik iz stekla pred drvami in vejicami ter zlata lanterna

Prijetno božično praznovanje na tradicionalen način

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: božič, tradicionalen božič, adventni venček, božične figure, božični tekstil, božični okraski, božične dekoracije, prijetna tradicija

Za letošnje božične praznike vam JYSK predstavlja nova trenda: prvega smo poimenovali "Prijetna tradicija", saj temelji na družinskih vrednotah in hygge vzdušju. Drugi trend pa navdihujejo narava in obsežne severne nordijske pokrajine, zato smo ga poimenovali "Snežena pravljica". V tem blogu vas bodo navdihnili tradicionalni božični simboli ter rdeča, temno rdeča in rjava barva trenda "Prijetna tradicija". 

Svečniki iz stekla na kovinskem pladnju z manjšim božičnim drevescem in storži


Trend "Prijetna tradicija" ohranja tradicijo starih običajev in ritualov iz naše preteklosti. Najbolj značilna dekoracija za adventni čas je adventni venček, na katerem prižgemo prvo svečko na prvo adventno nedeljo. Adventni venček ponazarja veliko pričakovanje in odštevanje do božiča tako za otroke kot starše. LED sveče SNEFNUG imajo časovno funkcijo. 

LED božična sveča na mizi

 

Displaying 0 - 0 of 0


Vaši otroci bodo veseli, če jim boste kupili božično nogavico. Božiček (in njegovi pomočniki) jih bo zagotovo napolnili s sladkarijami in malimi darili. Obesite jo na obešalnik za plašče ali okrasno lestev, ki ste ju ovili z verigami lučk.

Božične nogavice HIMINROD z božično vejico in lučkami

 

Displaying 0 - 0 of 0


Božična darila zavijte v ljubke zavijalne papirje z božično-novoletnimi motivi. V JYSK-u imamo na voljo FSC (FSCTM N001715) certificiran papir za zavijanje daril, ki je narejen iz 100% recikliranih materialov. 

Zavijalni papir in božična darila v košari


Poskrbite, da boste v magičnem decembru osvežili vaše dekoracije. Okrasne blazine zamenjajte z blazinami z božičnim ali novoletnim motivom: kot je na primer okrasna blazina KIMBERLIT z vintage izgledom ali brezčasna blazina KORNSTEN ter dodajte škrata v kot kavča ali na klop v predsobi ...

Klop z okrasno blazino z božičnim motivom, odejo in škratkom. Rdeča okrasna blazina z okroglo preprogo iz jute.

 

Displaying 0 - 0 of 0


Trend "Prijetna tradicija" vam bo za božič pričaral toplo in domačo atmosfero v vašem domu ter dodal igriv in ljubek otroški pridih v vaše božične dekoracije.  

Steklena zelena vaza z borovimi vejicami  s storži, ki so okraene z zelenimi in rdečimi okraski. Figura hrestač.

 

Poglejte trend Snežna pravljica