Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Stilska jesen in božič s kolekcijo Nordic Mood

Stilsko urejen dom z novo jesensko-zimsko kolekcijo Nordic Mood

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: inspiracija, nordic mood, božič, božični okraski, jesen 2019

Nova JYSK-ova kolekcija Nordic Mood ponuja elegantne ideje za ureditev prostora v jesenskem in božičnem stilu. V hladnih jesenskih dneh ustvarjamo domačnost v "hygge" vzdušju z lučkami - s svečami ali LED lučmi. Skombinirajte elegantno vazo ROY z ogledalom v obliki očesa DARIUS, da pridobite edinstveno dekoracijo, ter ji dodajte še okrasni svečnik ESGIR za svetlobni efekt svečke v njem. V vazo dodajte lep šopek svežih jesenskih cvetlic ali preprosto suho cvetje, da dodate k dekoraciji jesenski pridih.

 


Nova kolekcija Nordic Mood vključuje tudi božične izdelke. Med temi bi izpostavili škratka RUBIN z božičkovo kapo, ki je iz žameta in posuta z bleščicami. Stilska lanterna VILLADS ustvarja prijetno toplo vzdušje in se lahko uporabi tako v notranjih kot zunanjih prostorih.

V kolekciji najdemo tudi umetna drevesa (božična ali svetleča drevesa), ki jih lahko uporabljamo tudi celo leto. Božično drevo PYSSEL lahko okrasite z božičnimi bunkicami ter okraski in ga postavite v dnevno sobo ali pred vhodna vrata.

 

Izdelke iz kolekcije lahko najdete razstavljene na posebnih kotičkih v naših trgovinah. Razstavljeni na posebnem mestu vam ponujajo ideje za ureditev doma in so lep način predstavitve skupnega stilskega ujemanja naših izdelkov.

Vsi izdelki so v prodaji v trgovinah in na JYSK.si od 18. oktobra. Kolekcija Nordic Mood bo v JYSK trgovinah razstavljena na posebnih mestih od 31. oktobra.

INFORMACIJA O KOLEKCIJI NORDIC MOOD

Štirikrat letno naš oddelek nabavo izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood.