Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Pladenj s skledami in deska za rezanje. naslanjač s talno svetilko.

Trend MIDSOMMER: dekoracije s poletnim pridihom

S tremi novimi trendi JYSK širi asortiman izdelkov za pomlad in poletje 2020. Novi trendi se imenujejo: MIDSOMMER, INSTA EMOTIONSMY SPACE.

Trend MIDSOMMER poudarja ponovno osredotočanje na našo energijo in čas zase ter odklop od vseh tehničnih pripomočkov, od katerih je v zadnjih letih odvisno naše življenje. Vse to pooseblja izraz JOMO (engl. The Joy Of Missing Out), kar pomeni veselje, da bomo nekaj zamudili. Namesto, da gledate le v digitalne naprave, zadovoljite svoje čute z dišečo svečo JENS, ki jo postavite ob čudovito vazo HARRY. Ena sama zelena vejica v vazi predstavlja preprostost tega trenda.


Ročno ustvarjanje je čedalje bolj priljubljeno, saj v nas spodbuja umetniško žilico. Glazirane keramične sklede TORSTEN in skodelice LAUKE izgledajo, kot da so ročno izdelane in se lepo dopolnjujejo z desko za rezanje KJELL, ki je iz akacijevega lesa.


V trendu MIDSOMMER lahko vidimo različne vzorce, printe in neobičajne oblike, kot je na primer cvetlični lonček JOHN. Izgleda kot obrtniški izdelek, ki je bil narejen v preteklosti.


 Trend poudarja preproste in neformalne oblike ter mehki estetski izgled. V njem najdemo tudi matirane površine in tople barve. Izdelke iz tega trenda lahko uporabite v dnevni sobi, seveda pa ne pozabite tudi na osvežitev kopalnice s košem za perilo EGIL ali klopjo SAUNTE.  


 Poglavitne barve trenda MIDSOMMER so kombinacija barv iz dobrih starih 70.tih let in skandinavskega poletja. Odeja krpanka MAIGULL nas navdaja z nostalgijo. Krpanka s cvetličnimi vzorci nas skupaj z okrasno blazino KUGLEASK spominja na bolj umirjene stare čase.


 Trend se osredotoča na terakota barvo, rumeno in divje zeleno barvo, kar ustvarja na pogled privlačne dekorativne dodatke. Košara THERMAN je primer takšnega izdelka.


Vas zanimajo vsi naši trendi? Preberite več o trendih INSTA EMOTIONS in MY SPACE.

 

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi