Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Vsi izdelki iz kataloga po polovični ceni

Cvetlični lonček, sveče, svetilka na baterije, polica in okraski

Trend INSTA EMOTIONS: igrive dekoracije za dnevno sobo

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: novi trendi, insta emotions, dekoracije, novi izdelki

Družbeni trendi se odražajo v naših navadah, modnem stilu, ureditvi doma in vsakdanjem življenju. S tremi novimi trendi JYSK nadaljuje širitev in razvoj asortimana za pomlad in poletje 2020. Novi trendi se imenujejo: INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER in MYSPACE.

Družbena omrežja so pojav, ki se mu je nemogoče izogniti. Fenomen sledenja družbenim medijem se odraža v našem trendu INSTA EMOTIONS. Je neformalen in zabaven – žametna okrasna blazina KLEMATIS v obliki velikih ustnic kar vabi k poljubu.

2 okrasni blazini (v obliki ustnice in rožice), večbarvna blazina in odeja v košari


Virtualna resničnost in holografske izkušnje so središče nove realnosti, ki jo kreirajo družbena omrežja. V tem trendu so poudarjeni privlačni, optimistični in podrobni detajli, ki jih vidimo v okrasu TRULS.

Polica z okrasi. posodami za shranjevanje in skledami


Geometrijske oblike so bistvene v tem trendu. Trakovi, keramika in steklo se pri izdelavi izdelkov uporabljajo na način, da ustvarijo igriv videz. Izdelka cvetlični lonček AXEL s svetilko VILLY predstavljata ta nov trend.

Keramični cvetlični lonček, sveče, dekoracije in svetilka na baterije


Trend INSTA EMOTIONS prinaša eksplozijo barv v asortiman, ki so pa nostalgične in obledele. Glavne barve so koralna, rožnata in oranžna barva, ki se lepo dopolnjujejo. Otroška preproga GULMAURE je na voljo v več dizajnih in barvnih odtenkih.

Otroška soba s preprogo, škatlo za shranjevanje in košaro z odejo


Vas zanimajo tud ostali novi trendi? Preberite več o trendih MIDSOMMER in MY SPACE.