Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Kam za valentinovo?

Kam za valentinovo?

Za valentinovo ni nujno potrebno, da je vse povezano s čokolado, srčki ali z velikim šopkom rož. Če želite navdušiti vašo boljšo polovico, jo lahko presenetite na bolj oseben in izviren način kar doma. 

Pripravite spa razkošje kar doma

Doma si lahko na poceni način ustvarite luksuzno spa razkošje in uživate. Pripravite si kopel, ki ji naj sledi masaža. Če nimate kopalne kadi, si pripravite pomirjujočo nožno kopel in masažo nog. Kupite lahko tudi obrazne maske, kar bo vašemu partnerju zagotovo všeč. Za pravi wellnes občutek uporabite dišeča olja, s katerimi se bo vaša dnevna soba spremenila v miren spa prostor. 


Če želite doseči res pravi občutek wellnesa, se oblecite v mehke kopalne plašče in tople copate, ki so lahko čudovito darilo.

Pripravite filmski večer v udobju doma

Presenetite svojega partnerja z najljubšim filmom, toplo odejo in specite kokice. Tako se boste na lep in preprost način spomnili na ljubljeno osebo. Da bo valentinov filmski večer drugačen od drugih, lahko v dnevno sobo namestite napihljivo blazino, ki jo za popolno udobje obložite z veliko blazinami, vzglavniki  in mehko prešito odejo.


Ne pozabite na male prigrizke, ki so nujni dodatek dobrega filma. Kupite tiste, ki so najbolj všeč partnerju in jih postrezite v malih skodelicah.

Večerja pri vaju doma

Čudovito je večerjati v dvoje v dobri restavraciji. Prijetnejše vzdušje pa ustvarimo, če skuhamo večerjo za svojo boljšo polovico kar doma in ga tako lepo presenetimo. Pri tem dobi kuhanje prav poseben čar in vaša ljubljena oseba bo cenila vaš trud in lepo pripravljeno mizo ter slastno hrano četudi niste ravno "masterchef".

Čudovita skleda na krožniku ter lepo okrašeno miza


Na mizo postavite lično vazo s cvetjem in dekorirajte mizo z lepimi krožniki in kozarci. In seveda ne pozabite na romantične sveče. Prijetna atmosfera s svečkami bo nežno obsijala vašo večerjo in partner vam bo neizmerno hvaležen za vaš trud.

Veselo valentinovo!

 

Izvedite več

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Barva leta 2023

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.