Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Čudovito aranžirana miza s kozarci in roki s srcem

Kam za valentinovo?

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: valentinovo, ideje za zmenek doma

Za valentinovo ni nujno potrebno, da je vse povezano s čokolado, srčki ali z velikim šopkom rož. Če želite navdušiti vašo boljšo polovico, jo lahko presenetite na bolj oseben in izviren način kar doma. 

Pripravite spa razkošje kar doma

Doma si lahko na poceni način ustvarite luksuzno spa razkošje in uživate. Pripravite si kopel, ki ji naj sledi masaža. Če nimate kopalne kadi, si pripravite pomirjujočo nožno kopel in masažo nog. Kupite lahko tudi obrazne maske, kar bo vašemu partnerju zagotovo všeč. Za pravi wellnes občutek uporabite dišeča olja, s katerimi se bo vaša dnevna soba spremenila v miren spa prostor. 

Women in bathrobe in front of round mirror and tray with scented oil


Če želite doseči res pravi občutek wellnesa, se oblecite v mehke kopalne plašče in tople copate, ki so lahko čudovito darilo.

Pripravite filmski večer v udobju doma

Presenetite svojega partnerja z najljubšim filmom, toplo odejo in specite kokice. Tako se boste na lep in preprost način spomnili na ljubljeno osebo. Da bo valentinov filmski večer drugačen od drugih, lahko v dnevno sobo namestite napihljivo blazino, ki jo za popolno udobje obložite z veliko blazinami, vzglavniki  in mehko prešito odejo.


Ne pozabite na male prigrizke, ki so nujni dodatek dobrega filma. Kupite tiste, ki so najbolj všeč partnerju in jih postrezite v malih skodelicah.

Večerja pri vaju doma

Čudovito je večerjati v dvoje v dobri restavraciji. Prijetnejše vzdušje pra ustvarimo, če skuhamo večerjo za svojo boljšo polovico kar doma in ga tako lepo presenetimo. Pri tem dobi kuhanje prav poseben čar in vaša ljubljena oseba bo cenila vaš trdu in lepo pripravljeno mizo ter slastno hrano četudi niste ravno "masterchef".

Jug, drinking glasses, and vases all in coloured glass


Na mizo postavite lično vazo s cvetjem in dekorirajte mizo z lepimi krožniki in kozarci. In seveda ne pozabite na romantične sveče. Prijetna atmosfera s svečkami bo nežno obsijala vašo večerjo in partner vam bo neizmerno hvaležen za vaš trud.

Srečno valentinovo!