Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Volnene nogavice na pleteni odeji z odejo iz flisa in kožo iz umetnega krzna

Katera tkanina vas najbolj greje?

Če želite, da vas odeje, posteljnine in preproge grejejo v hladnih dneh, je pri nakupu pomembno, da izberete ustrezen material. Tkanina, ki vas najbolj ogreje, je ponavadi debelejša vrsta tkanine. Bolj kot je tkanina debelejša in zračnejša, toplejša je. Toplota vašega telesa ogreje zrak, ki vam je najbližji, debelejša in zračna odeja iz flisa ali volnena preproga pa zadržita ta zrak in vas tako grejeta.

Naj vam bo toplo s toplo odejo

Ko kupujete izdelke iz tkanine za vaš dom, izberite takšne iz mehkih in puhastih materialov. Odeja iz flisa na sedežni garnituri vas bo toplo ogrela in vam nudila vse udobje. 

Izberite sedežno blazino za večjo udobnost

Če so vaši jedilniški stoli iz lesa ali umetnega materiala, vam je sedežni del morda hladen, ko se nanj usedete. Sedežne blazine iz umetnega krzna ali gostega in puhastega materiala bodo delovale toplejše in udobnejše. 

Preproge vas varujejo pred hladom tal

Preproge imajo izolacijske lastnosti in vas varujejo pred hladom tal. Izberite volneno preprogo ali kosmato preprogo z velikimi dolgimi in debelimi vlakni, da bodo vaša stopala topla.  

Umetna koža vam ogreje hrbet

Umetna koža je debela in kosmata ter je idealna za gretje hrbta, če jo namestite v naslanjač ali na jedilniški stol. Izberite takšno iz pravega jagnječjega ali umetnega krzna, odvisno od vaših želja.

Naj vas ustrezna posteljina greje vso noč

Če vas zebe, je težje zaspati, a prava posteljnina vas lahko toplo ogreje. Tkanine, kot sta flis in flanela, sta debeli in mehki ter vam lahko pomagata ostati topli vso noč.

Vrste toplih tkanin

Čeprav je volna morda najbolj znana tkanina po svojih dobrih izolacijskih lastnostih, so materiali, kot so flis, flanela, krzno in umetno krzno, odlična alternativa z dobrimi izolacijskimi lastnostmi. Ko greste nakupovati tople odeje, preproge ali posteljnino, bodite pozorni na debele, kosmate in mehke materiale, ki lahko zadržijo toploto vašega telesa.   

Poglejte še več nasvetov, kako se ogreti.

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.