Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Dve manjši namizni svetilki in svetilka na baterije iz stekla

Najljubša svetila naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: svetilka, osvetlitev doma, novi izdelki, namizna svetilka

V asortimanu svetil imamo novosti. Tino Nymann, našo strokovnjakinjo na področju dekoracij in izdelkov za dom, smo zato vprašali o posebnostih novih izdelkov in kam bi jih umestila v svojem domu. “Razsvetljava je ključnega pomena v mojem domu. Zato sem se odločila izpostaviti dve namizni svetilki in svetilko na baterije, ki oddajajo mehko svetlobo v prostor,” prične Tina in jih v nadaljevanju podrobneje opiše.

Namizna svetilka EDMUND iz stekla

Namizna svetilka iz stekla in sivim senčilom na pladnju

 

“Namizna svetilka EDMUND je iz dimljenega stekla in ima sivo senčilo, tako da se oba dela svetilke popolnoma ujemata. Enostavnost barve se popolnoma ujema z dizajnom. Svetilka EDMUND je elegantna, zato je idealna za dnevno sobo kot funkcionalen in okrasni izdelek. Če želite povzdigniti svojo spalnico, postavite svetilko EDMUND na nočno omarico. Sobi bo takoj dala hotelski pridih,” pravi Tina.

Svetilka EDMUND je visoka 35 cm.

Poglejte tudi nove najljubše dekoracije po izboru naše nabavnice.

Namizna svetilka JULIUS iz bambusa

Namizna svetilka v skandinavskem slogu s podstavkom iz bambusa

 

”Namizna svetilka JULIUS ima podstavek iz bambusa in preprost lanen senčnik. Tudi dizajn svetilke je preprost in skandinavski. Svetilka JULIUS bo dodala subtilno in mehko svetlobo, zaradi česar je popolna za nočno omarico” razloži Tina.

Svetilka HOLGER na baterije

Steklena svetilka na polici

 

”To sezono želim izpostaviti tudi našo novo baterijsko svetilko HOLGER, ki daje toplo in dekorativno svetlobo. Brezžično svetilko enostavno postavite kamorkoli v svoj dom, saj ustvari popolno raven udobja. Namestite jo lahko na policah, postavite na mize ali lahko pa jo vzamete kamorkoli s sabo,” vzhičeno pove Tina.

 

Svetilka iz stekla na baterije

 

Baterijska svetilka HOLGER je visoka 16 cm s priloženimi: okrasno LED žarnico, ki je nezamenljiva, ter 3 x AAA baterijami.