Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Do 30. 9. 23 brezplačna dostava na dom za spletne nakupe nad 300 eur (velja za dostave od 8-16h)!

 

 

 

 

Žametna klop v predsobi

Pohištvo iz žameta in dekoracije iz velurja

Žamet in velur sta trenutno dva trendovska materiala notranjega oblikovanja, saj se ju uporablja tako v pohištveni industriji, kot tudi v tekstilni industriji za tapeciranje in dekoracije.

Oba materiala sta mehka in delujeta na prvi pogled zelo graciozno. Žamet se uporabljata za tapeciranje večjih kosov pohištva, kot so zofe in sedežne graniture ter naslanjači, pa tudi manjših kosov pohištva - kot je primer tabure PADBORG v zlati barvi in v stilu 70.-tih.


Jedilniški stoli, pisarniški stol in barski stoli PEBRINGE so na voljo v več barvnih odtenkih in imajo sedežni ter hrtni del iz prešitega žameta, ki deluje prijetno in mehko, ko gremo z roko prek njega. 


Poglejte več o trendovskih majhnih kosih pohištva tu.

Košček glamurja lahko v vaš dom dodate s klopjo RJUKAN, ki izgleda glamurozno s sedalnim delom iz žameta. Lahko jo postavite v predsobo ali v dnevno sobo. Na voljo je še v zeleni in sivi barvi.


Če vaša zofa ali sedežna garnitura potrebuje osvežitev, jo lahko dekorirate z novimi okrasnimi blazinami iz trendovskih materialov. Na primer izberite okroglo okrasno blazino KUGLEASK iz velurja, ki je na voljo v več barvah: temna korala, svetlo modra in bež. Ali pa prevleke za okrasno blazino ERTEVIKKE, ki so na voljo v več barvah.

Čudoviti kosi pohištva iz žameta so tudi zofe in naslanjači. 

Izvedite več

Kolekcija Nordic Mood: majhni kosi pohištva, ki poživijo dom

Vse, kar potrebujete za prenočitev gostov

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Kakšen tabure izbrati?