Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Žametna klop v predsobi

Pohištvo iz žameta in dekoracije iz velurja

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: žametno pohištvo, dekoracije iz velurja, okrasne blazine, klop

Žamet in velur sta trenutno dva trendovska materiala notranjega oblikovanja, saj se ju uporablja tako v pohištveni industriji, kot tudi v tekstilni industriji za tapeciranje in dekoracije.

Oba materiala sta mehka in delujeta na prvi pogled zelo graciozno. Žamet se uporabljata za tapeciranje večjih kosov pohištva, kot so zofe in sedežne graniture ter naslanjači, pa tudi manjših kosov pohištva - kot je primer tabure DARUP v mint barvi in v stilu 70.-tih.


Stolček WAVE je na voljo v oranžnem odtenku in v temno modri barvi ter ima sedežni del iz rebrastega žameta, ki deluje prijetno in mehko, ko gremo z roko prek njega. 


Poglejte več o trendovskih majhnih kosih pohištva tu.

Košček glamurja lahko v vaš dom dodate s taburejem PADBORG, ki ima ekskluziven izgled s svojimi zlatimi detajli in sedežnim delom v olivno zeleni barvi.


Če vaša zofa ali sedežna garnitura potrebuje osvežitev, jo lahko dekorirate z novimi okrasnimi blazinami iz trendovskih materialov. Na primer izberite okroglo okrasno blazino KUGLEASK iz velurja, ki je na voljo v več barvah: roza, barvi koral, olivno zelena in temno modra. Ali pa okrasno blazino SELJE, ki je iz zelenega velurja in z vzorcem listov.


Dodajte globino in dimenzije v vaš notranji dizajn

Klop RJUKAN je na voljo v temno zeleni barvi, sivi, roza in temno modri barvi ter je čudovit kos pohištva za vaš hodnik, predsobo ali kateri drug prostor doma, kjer potrebujete prostor za počitek ali za odlaganje stvari. 


Kaj pa vi menite o žametu in velurju? Vas preveč spominja na 70.-ta leta ali vam je preprosto všeč?  Napišite komentar v spodnji obrazec.