Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Trend MIDSOMMER: dekoracije s poletnim pridihom

Trend MIDSOMMER: dekoracije s poletnim pridihom

S tremi novimi trendi JYSK širi asortiman izdelkov za pomlad in poletje 2020. Novi trendi se imenujejo: MIDSOMMER, INSTA EMOTIONSMY SPACE.

Trend MIDSOMMER poudarja ponovno osredotočanje na našo energijo in čas zase ter odklop od vseh tehničnih pripomočkov, od katerih je v zadnjih letih odvisno naše življenje. Vse to pooseblja izraz JOMO (engl. The Joy Of Missing Out), kar pomeni veselje, da bomo nekaj zamudili. Namesto, da gledate le v digitalne naprave, zadovoljite svoje čute z dišečo svečo JENS, ki jo postavite ob čudovito vazo HARRY. Ena sama zelena vejica v vazi predstavlja preprostost tega trenda.

Stensko ogledalo, svčeni, vaza, dišeča sveča


Ročno ustvarjanje je čedalje bolj priljubljeno, saj v nas spodbuja umetniško žilico. Glazirane keramične sklede TORSTEN in skodelice LAUKE izgledajo, kot da so ročno izdelane in se lepo dopolnjujejo z desko za rezanje KJELL, ki je iz akacijevega lesa.

Miza s skledami, skodelicami, krožnikom in rezalno desko


V trendu MIDSOMMER lahko vidimo različne vzorce, printe in neobičajne oblike, kot je na primer cvetlični lonček JOHN. Izgleda kot obrtniški izdelek, ki je bil narejen v preteklosti.

Svetlični lonček z umetno rastlino, lanterna in košara z odejo ob oknu


 Trend poudarja preproste in neformalne oblike ter mehki estetski izgled. V njem najdemo tudi matirane površine in tople barve. Izdelke iz tega trenda lahko uporabite v dnevni sobi, seveda pa ne pozabite tudi na osvežitev kopalnice s košem za perilo EGIL ali klopjo SAUNTE.  

Koša za perilo s klopjo, svečami v kopalnici. Košara z brisačami.


 Poglavitne barve trenda MIDSOMMER so kombinacija barv iz dobrih starih 70.tih let in skandinavskega poletja. Odeja krpanka MAIGULL nas navdaja z nostalgijo. Krpanka s cvetličnimi vzorci nas skupaj z okrasno blazino KUGLEASK spominja na bolj umirjene stare čase.

Naslanjač iz ratana z odejo in okrasnimi blazinami


 Trend se osredotoča na terakota barvo, rumeno in divje zeleno barvo, kar ustvarja na pogled privlačne dekorativne dodatke. Košara THERMAN je primer takšnega izdelka.

Štiri pletene košare v različnih barvah


Vas zanimajo vsi naši trendi? Preberite več o trendih INSTA EMOTIONS in MY SPACE.

 

Izvedite več

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Barva leta 2023

Kam za valentinovo?

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.