Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Temno siva vrtna lounge garnitura, ki jo lahko pustite zunaj vse leto

Vrtno pohištvo za vse vremenske razmere

Vam primanjkuje časa ali prostora za shranjevanje? Vrtno pohištvo za vse vremenske razmere je zasnovano tako, da so vsi njegovi deli odporni na različno vreme in ga ni treba shraniti na suhem.

Naši seriji vrtnega lounge pohištva za vse vremenske razmere UHRE in ODDE sta idealni za oddih in sprostitev, ko je lepo sončno vreme in ne zahtevata vzdrževanja ne glede na vreme – dež ali sonce. Ti seriji vrtnega lounge pohištva sta lahko zunaj vse leto.

Vrtni lounge garnituri ODDE in UHRE

Prevleka garnitur ni le odporna na vse vremenske razmere, ampak ščiti tudi pred blatnimi madeži, umazanijo, madeži sladoleda in vina, tako da lahko tako otroci kot odrasli sproščeno uživajo v poletju. 

Vrtna lounge garnitura za 6 oseb v sivi barvi in set mizic


Akrilna tkanina in pena v vrtnih lounge garniturah za vse vremenske razmere sta izdelani tako, da voda preprosto steče čez tkanino in peno, namesto da bi se vpijala. Blazine se posušijo v nekaj urah, odvisno od vetra in temperature.

Vrtni lounge trosed v temno sivi barvi


Serija vrtnega lounge pohištva ODDE je na voljo v temno sivi barvi, serija vrtnih lounge garnitur UHRE je v dveh barvah, v svetlo in temno sivi, in sestoji tudi iz ležalnika.

Vrtna lounge garnitura za 6 oseb in ležalnik v temno sivi barvi

Vrtno lounge pohištvo brez vzdrževanja in polno mero udobja

Vrtne lounge garniture ODDE in UHRE imate lahko zunaj vse leto. Predlagamo pa vam, da vrtne lounge garniture shranite v notranjih prostorih v zimskem času, da jim podaljšate življenjsko dobo. Z lahkoto jih očistite z vodo, milom in blagim krtačenjem.

Prevleka je vodoodbojna in se hitro suši, zato so pogoji za nastanek plesni in gliv tako na prevleki kot v notranjosti vrtne lounge garniture slabi. Tkanina je tudi zaščitena pred UV-žarki, kar preprečuje bledenje barve, zato vrtne lounge garniture UHRE in ODDE dolgo ohranjajo barvo. 

Vrtna lounge garnitura za 6 oseb v sivi barvi in okrasna blazina

Prednosti vrtnega lounge pohištva za vse vremenske razmere:

  • lahko ga pustite zunaj vse leto
  • po dežju ga lahko hitro uporabite
  • privarčuje vam čas, saj je prevleka blazin odporna na madeže in preprosta za čiščenje
  • več let lahko uživate na njem, saj je prevleka zaščitena pred UV žarki in tako barva ne zbledi
  • več časa imate za zabavo in sprostitev

Okrasite svojo lounge vrtno garnituro za vse vremenske razmere s cvetličnimi lonci, lanternami, okrasnimi blazinami in odejami ter tako uredite idealen kraj za sprostitev na poletnem soncu. 

Izvedite več

Kako izbrati vrtni ležalnik

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Izberite ustrezen vrtni senčnik ali platno za zaščito pred soncem

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.