Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Toaletna torbica, organizator ličil, lonček za zobne ščetke, dozirnik za tekoče milo, bombažni kopalni plašč, brisače in kopalniške zavese v kopalnici

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Po dolgem delovnem dnevu se umirite in upočasnite ritem. Medtem ko uživate v trenutku zase, se morda oprhajte s toplo vodo ali uporabite svoje najljubše izdelke za kožo. Z novo kolekcijo Nordic Mood iz JYSK-a je mogoče ustvariti kopalnico, ki pomaga ustvariti občutek umirjenosti. 


Umirjene barve izdelkov iz nove kolekcije dajejo eleganten videz vaši kopalnici. Med novostmi boste med drugim našli svetlo bež kopalniško zaveso GUNNEBO s pikčasto teksturo, ki je v kontrastu s temnejšimi barvnimi odtenki kolekcije, ki jo lahko vidimo na primer v bombažnem kopalnem plašču TOLLARP ali kopalniški preprogi GIMO.   

Okrasna lestev z rumeno in belo brisačo in svetlo siv kopalni plašč v kopalnici


Barve kolekcije niso edina stvar, ki dajejo kopalnici občutek umirjenosti. S kompletom VALLSTA, ki ga sestavljata valjček za obraz in masažni kamen v rožnatem kremenu, lahko preživite nekaj kvalitetnega časa sami s seboj. Sprostite se lahko tudi z masko za oči RUTVIK, ki jo s polnilom iz glinenih kroglic lahko uporabljate tako hladno kot toplo.    

Majhne podrobnosti so tiste, ki štejejo

Morda težko pomislite na to, da bi lahko kopalnici dali osebno noto, vendar JYSK ponuja različne izdelke z drobnimi detajli, kot sta dozirnik za tekoče milo in lonček za zobno ščetko LYSVIK, ki sta poleg tega, da sta praktična, tudi ustvarjena v čudovitem dizajnu.   


"Osebno menim, da so majhni detajli tisti, ki naredijo kopalnico elegantno. To so lahko preprosti elementi, kot so bombažne blazinice v majhni košarici, primer sta naši novi  košarici MATFORS, ali majhen pladenj, kot je EDSELE, kjer lahko hranite svoj nakit," pravi JYSK-ova nabavnica za kopalniške izdelke Laurence Muller. 

Komplet EDSELE je sestavljen iz dveh manjših pladnjev iz kovine v zlati barvi in se ujemata z novim dodatkom iz serije VIKEN, ki ga lahko uporabljate tudi kot organizator ličil. Svoje najljubše izdelke lahko shranite tudi v novo toaletno torbico KNIVSTA, ki je tudi idealna rešitev, če svoje stvari pogosto nosite s seboj.   


Nova kolekcija Nordic Mood je na voljo od konca septembra v JYSK-ovih trgovinah in na JYSK.si.

Izvedite več

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize

Izpostavljamo: kolekcije brisač

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici

Ideje za božična darila zanjo in zanj