Posteljni nadvložki za zaščito ležišč

Tanjši nadvložek za posteljo je tudi pralen na 60 stopinj Celzija in vam zagotavlja čisto, zdravo in udobno spanje. Uporabite nadvložek na posteljo, da zaščitite vzmetnico in podaljšate življenjsko dobo vaše postelje. VJYSK-u boste našli veliko izbiro nadvložkov za vsako posteljo. Naši nadvložki za posteljo so oblikovani s poudarkom na udobju in vzdržljivosti, tako da lahko pričakujete najboljšo kakovost za ceno. Naši nadvložki imajo elastične trakove na robovih, kar omogoča enostavno pritrditev. Nadvložek je zato enostavno odstraniti in oprati. Ne glede na to, ali iščete nadvložek za sobo za goste, otroško sobo ali spalnico, imamo model za vaše potrebe. Ste v dvomih, kakšna je razlika med nadvložkom in nadvzmetnico? Preberite več o prednostih nadvložka in nadvzmentice tukaj in izvedite več o tem, kaj izbrati.
 

Nadvložek omogoča lažje pranje in zaščito vzmetnice ali nadvzmetnice

Če želite zagotoviti optimalno udobje in hkrati olajšati čiščenje ležišča, se lahko odločite za nakup nadvložka za zaščito vašega ležišča. Nadvložek za posteljo ne zavzame veliko prostora v pralnem stroju in ga je zato lažje oprati kot prevleko na večji nadvzmentici. To je še posebej prednost, če ste alergični na pršice, saj je potrebno nadvložek redno prati, da bi dosegli zdravo in čisto spalno okolje. Naše nadvložke lahko perete v stroju do 90°C, vseh nadvložkov pa ni mogoče prati. Z JYSK-ovimi nadvložki dobite rešitev, ki je praktična in enostavna za uporabo v vsakdanjem življenju. Uporabite tako nadvložek za zaščito vaše vzmetnice kot za še boljše udobje in podporo na površini, na kateri spite. Ne glede na vaš proračun ali spalne želje imamo nadvložek, ki ustreza vam in vaši kakovosti spanja. Preberite več o prednostih nadvložkov v vodiču.

Kateri posteljni nadvložek je najboljši?

Morda ste ugotovili, da je nadvložek dobra naložba za vas, zdaj pa ste v dvomih, katerega  izbrati. Preberite več o kakovosti naših nadvložkov in se odločite, katerega izbrati v našem vodiču po najboljših nadvložkih. Razlikujejo se v materialih, velikostih in višini.

Velikosti nadvložkov za vsa ležišča

Ena od velikih prednosti izbire nadvložka je naša široka izbira velikosti. Široka paleta velikosti pomeni, da zlahka najdete tisti nadvložek, ki najbolj ustreza vaši postelji. Poiščite nadvložek za enojno posteljo, mladinsko posteljo ali zakonsko posteljo.

Naš izbor vključuje velikosti:

  • 80/90x200
  • 80x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200