Nadvzmetnice in nadvložki kot dodatna opora in zaščita

Nadvzmetnica, ki je debelejša od nadvložka, ščiti vašo vzmetnico in podaljša njeno življenjsko dobo. Tanjši nadvložek za posteljo je tudi pralen na 60 stopinj Celzija in vam zagotavlja čisto, zdravo in udobno spanje. Nadvzmetnica je debelejša od nadvložka za posteljo, zato je pri njenem nakupu pomembno, kakšno prevleko ima. Skoraj vse prevleke nadvzmetnic so snemljive in se lahko operejo na 60 stopinj Celzija, kar uniči pršice. Več o prednostih nadvzmetnice in nadvložka za posteljo preberite v našem vodiču.

Nadvzmetnica in nadvložek za posteljo sta na voljo v dimenzijah 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm. Nadvložek za posteljo in nadvzmetnica sta tudi v različnih debelinah ter iz različnih materialov. Zagotovo pa so nadvložki za postelje in nadvzmetnice idealni za spanje na raztegljivih sedežnih garniturah ali kavčih. Kakšna je razlika med nadvložkom za posteljo in nadvzmetnico? Preberite tu.

13 izdelki
  13 izdelki

  Kakovostne nadvzmetnice in nadvložki za posteljo pomagajo k boljšemu spancu

  Vrhunska nadvzmetnica in nadvložek za posteljo vam nudita boljše udobje in si z njima lahko pomagate k boljšemu spanju, če je vaše ležišče pretrdo ali premehko. Zasnovani so tako, da se prilagodijo telesu in nudijo pravo zaščito in optimalno razbremenitev pritiska. Nadvzmetnica je zato lahko dobra rešitev, če s svojo trenutno vzmetnico niste popolnoma zadovoljni. Nadvzmetnica tudi:
  • ščiti ležišče pred vlago
  • ščiti ležišče pred poškodbami
  • poveča vzdržljivost ležišča in ohranja svojo obliko

  Nadvzmetnica in nadvložek za posteljo ščitita ležišče

  Z namestitvijo nadvzmetnice na ležišče se podaljša obstojnost oblike ležišča, hkrati pa nadvzmetnica ali nadvložek za posteljo absorbira del telesnega znoja, ki ga oddajate ponoči. Ker se telesni znoj ne vpija v samo ležišče, nadvzmetnica prispeva k daljši življenjski dobi ležišča. Prevleke nadvložkov za psoteljo in nadvzmetnic so pralne. Preberite več o vzdrževanju tu.

  Vzmetnice lahko zaščitite tudi s tanjšimi nadvložki za posteljo, ki imajo elastične trakove ob robu. Nadvložki za posteljo so dobro pritrjeni na ležišča s trakovi, vendar jih je mogoče enostavno odstraniti in oprati.

  Enostavno vzdrževanje nadvzmetnice in nadvložka za posteljo

  Če želite zagotoviti optimalno udobje in hkrati olajšati čiščenje nadvzmetnice, se lahko odločite za nakup tankega nadvložka za posteljo za zaščito nadvzmetnice. Tanki nadvložek ne zavzame veliko prostora v pralnem stroju in ga je zato lažje oprati kot večjo prevleko na debelejši nadvzmetnici. Poleg tega je prednost uporabe nadvložka, če ste alergični na pršice, saj je potrebno prevleko ležišča ali nadvzmetnice redno prati. Naše nadvložke lahko perete v pralnem stroju pri temperaturi do 90° C, medtem ko vseh nadvzmetnic ni mogoče prati.