Poglejte pletene vrtne stole in stole iz jekla za vsako teraso ali vrt

Vrtni stoli iz pletenega umetnega ratana, jekla, umetnega lesa ali iz aluminija ali vrtni stoli z mrežico iz tekstilena obsegajo največji del naše ponudbe vrtnih stolov. Na voljo so nakladljivi vrtni stoli, ki jih je lažje shranjevati, saj ne zavzamejo preveč prostora. Nekaj modelov vrtnih stolov je tudi z nastavljivim naslonom za udobnejše sedenje ali celo zložljivih. Seveda pa se lahko odločite še za nakup nove vrtne mize ali izberete novo vrtno garnituro. Novost v ponudbi sta režiserska vrtna stola, ki ju lahko na različne načine skombinirate z vrtno mizo. Na voljo so vams stoli v nevtralnih barvah: beli, bež, rjavi, sivi in črni.

Vrtni stoli, ki jih boste našli na tej strani, imajo skupno to, da zahtevajo popolnoma minimalno vzdrževanje. Vrtni stoli iz umetnega ratana in jekla/aluminija so odporni na vremenske vplive in veter ter jih lahko pustite zunaj vse leto. Ogrodje naših jeklenih vrtnih stolov je prašno barvano, zato je zaščiteno pred obrabo in rjo.

Kako očistiti vrtne stole iz umetnega ratana

Vrtno pohištvo iz umetnega ratana je lahkotnega in zračnega dizajna. Umetni ratan se pogosto uporablja za izdelavo pletenih vrtnih stolov. Vrtni stoli so narejeni iz prožnega materiala, ki prenese podnebje z velikimi temperaturnimi nihanji in jih lahko pustite zunaj vse leto. Poleg tega je vrtne stole iz umetnega ratana enostavno očistiti, ko je konec sezone vrtnega pohištva:

  • Umazanijo in pajčevino odstranite z metlo, krtačo ali sesalnikom
  • Pohištvo obrišite z mokro krpo, namočeno v milnico
  • Ponovite brisanje vrtnih stolov s čisto vodo
  • Po potrebi izperite vrtne stole z vrtno cevjo
  • Pustite, da se vrtno pohištvo iz ratana posuši na zraku