Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Jedilna miza iz hrasta in sivi jedilniški stoli v klasično urejeni jedilnici

Izpostavljamo: serija pohištva KALBY

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Jedilnica

Tags: serija pohištva KALBY, jedilnica, jedilna miza, pohištvo iz hrasta, oprema doma

Klasično pohištvo iz hrasta iz serije KALBY je narejeno v preprostem stilu in omogoča uživanje v lepoti lesa. Ponosni smo na dejstvo, da jo tudi kupci obožujejo.

Serija pohištva obsega jedilni mizi, na voljo je tudi okrogla jedilna miza, klop za jedilnico, prostorno omarico, klasično pisalno mizo in čudovito vitrino. Izdelki so narejeni iz masivnega lesa, ki je lakiran, in hrastovega furnirja, kar zagotavlja, da je pohištvo KALBY kakovostno in trpežno. 

Okrogla miza KALBY: “Čudovita in trpežna”

Okrogla jedilna miza in črni jedilniški stoli na preprogi v jedilnici

 
Premer okrogle jedilne mize je 120 cm, kar zagotavlja, da lahko za mizo udobno večerjajo ali obedujejo štiri osebe. Na JYSK.nl ji je kupec dal 5 zvezdic* in napisal komentar:

“Čudovita in zelo čvrsta jedilna miza”

Jedilna miza KALBY: “Trdna in težka jedilna miza, ki jo je enostavno vzdrževati”

Jedilna miza iz hrasta in sivi jedilniški stoli v jedilnici


Jedilniška miza KALBY je široka 90 cm in dolga 200 cm, ima tudi mizni podaljšek. Če izberete ta model jedilne mize in jo podaljšate z miznimi krili, lahko za mizo sedi kar 12 ljudi.

 

Omarica KALBY: “Masivna, odlična in prostorna omarica”

Hrastova omarica s tremi predali in 2 vrati


Omarica KALBY s tremi predali, ki se mehko in popolnoma odprejo, ima veliko prostora za shranjevanje dekoracij, vaz, namiznih prtov, božičnih okraskov itd. Na JYSK.no ji je kupec dal 5 zvezdic in ji napisal sledeč komentar:

“Masivna, odlična in prostorna omarica. Zelo enostavna za sestavit z dobrimi navodili za sestavljanje.”

Pisalna miza KALBY: “…modern dizajn, enostavna montaža, izjemna kakovost”

Pisalna miza iz hrasta in usnjen pisarniški stol v klasični pisarni


Elegantna in prefinjena pisalna miza KALBY ima zaobljene robove in mehek ter skorajda neviden predal, ki se mehko in popolnoma izvleče. Na JYSK.ro je srečen kupec opisal mizo s sledečimi besedami (dal ji je oceno 5 zvezdic):

“Resnično mi je všeč, ima modern dizajn, enostavno jo sestaviš, res izjemno kakovostna miza! Priporočam jo z zaupanjem.”

Še več serij pohištva v ponudbi

Poglejte še druge jedilne mize, omarice, klopi, pisalne mize in vitrine. Poglejte pa tudi naše serije pohištva: industrijski stil serije DOKKEDAL, serija v kovinskem stilu VIRUM, pohištvo iz bambusa serije VANDSTED, serija elegantnega belega pohištva NORDBY in zanimive serije TRAPPEDAL.

Imate doma kakšen izdelek serije KALBY? Napišite katerega v spodnjem komentarju. 

*Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije in Irske.