Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Lesen vrtni set in zaboj  na balkonu

Leseno vrtno pohištvo za vaš balkon

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: leseno vrtno pohištvo, ureditev balkona, ideje za ureditev manjšega balkona in terase, okoljski certifikat FSC

Rustikalen izgled lesenega vrtnega pohištva morda na prvi pogled ne sodi na manjše balkone. Vendar smo v JYSK-u za vas pripravili tudi rešitve za manjše zunanje prostore, saj imamo na voljo multifunkcionalne in zložljive kose lesenega vrtnega pohištva, ki vam jih predstavljamo v tem blogu.

Če uporabljate vaš balkon večinoma za obedovanje dveh oseb ali občasno za druženje s prijatelji, je za vas primerna zložljiva lesena vrtna miza BEVTOFT. Tako okvir kot zgornja plošča mize sta iz evkaliptusovega lesa, miza pa ima premer 108 cm. Ujemajoči se zložljivi vrtni stoli VEN so idealen izbor tudi zato, ker se prav tako lepo zložijo in ne zavzamejo veliko prostora.

Lesen vrtni set na blakonu


Kljub temu, da ponavadi na balkonu ne shranjujemo veliko stvari, nam multifunkcionalne rešitve za shranjevanje drobnarij vedno pridejo prav. Naš lesen vrtni zaboj KARLBY nudi prostor za shranjevanje, hkrati pa je čudovita klop za sedenje. V zaboju lahko shranjujete vrtne blazine, odeje ali manjše tepihe. Tanka in mehka blazina na pokrovu zaboja vam nudi udobno sedenje.

Zunanji vrtni lesen zaboj s prostorom za shranjevanje in sedenje


Za prijetno vzdušje dodajte na balkon še rože ali zelišča ter nekaj lantern. Izkoristite tudi vertikalen prostor, kar je odličen nasvet, če imate res majhen balkon. Uporabite različne rešitve za umestitev cvetličnih korit, loncev ali lantern v vaš zunanji prostor. Naj  postane vaš balkon oaza udobja, kjer boste v miru preživeli poletne dni.

Zunanje lanterne in balkonska korita na čudovitem balkonu


Ste vedeli?

Vse JYSK-ovo leseno vrtno pohištvo ima okoljski certifikat FSC® (FSCTM N001715). FSC® je kratica za Forest Stewardship Council in je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.