Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Organizirana in urejena spalnica

Nasveti za urejeno in zračno spalnico

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: spalnica, urejena spalnica, ideje za shranjevanje, posteljni okvirji, plastične škatle

Je čas za osvežitev in preureditev vašega stanovanja ali hiše? Bi se radi znebili stvari, ki jih ne uporabljate? Po pospravljanju in čiščenju hiše ali stanovanja se namreč takoj počutimo boljše in bolj polni energije. Se mogoče tudi težko ločite od svojih stvari? Poleg tega še živite v majhnem stanovanju in imate malo prostora za shranjevanje stvari? Ne skrbite, saj imamo v obeh primerih odlične ideje za uporabo vsakega centimetra doma. Tako boste lahko obdržali svoje najljubše stvari in obleke za naslednjo sezono, hkrati pa obdržali dom urejen in zračen. 

V blogu vam predstavljamo ideje za ureditev spalnice. Pomembno je namreč, da je ta spokojen prostor doma lepo urejen. Z našimi nasveti in idejami vam bomo pomagali narediti red v spalnici. 

Za več navdiha, kako lahko v različnih stilih uredite vašo spalnico poglejte naš blog.

Uporabite prostor pod posteljo

Pogosto pozabimo izkoristiti prostor pod posteljo. Uporabimo ga lahko na različne načine, eden od teh je uporaba plastičnih škatel za shranjevanje raznih stvari.

 

Škatle zapolnite s stvarmi kot so na primer posteljnina, sezonska oblačila, čevlji ali kovčki. Najbolj praktično je shraniti stvari, ki morajo biti pri roki, na suhem in varnem.

Plastične škatle za odlaganje stvari pod posteljo so poceni ideja ter so enostavne za čiščenje. Če želite bolj prefinjen izgled, lahko pod rob postelje položite stvari v lepše pletene košare, da se vidijo pod posteljo.

 

Kupite posteljo s predali

Odlični za shranjevanje stvari so tudi posteljni okvirji s predali, kar je elegantna in prefinjena rešitev tudi za shranjevanje raznih dekoracij ali sezonskih oblačil. Pri nas lahko izbirate med posteljnima okvirjema, ki so ju kupci ocenili s 4,5 zvezdic od 5-tih: FAVRBO ali LIMFJORDEN, ki imata oba posteljne predale. 

Spalnica s posteljo in nočno omarico

 

Posteljni okvir s predalom in čudovito posteljnino


Poglejte si vse naše posteljne okvirje in pograde.

Potrebujete dodaten prostor za odlaganje ter shranjevanje v otroških in mladinskih sobah? Poglejte seriji pohištva BILLUND in ULDAL, ki imata že vgrajene prostore za shranjevanje. Za otroke je ta rešitev idealna, saj jim praktične rešitve za shranjevanje omogočajo lažji dostop do igrač ali knjig. Lahko si jih tudi sami urejajo in tudi čistijo. 

Sezonska oblačila lahko shranjujete v vakuumskih vrečah. Na ta način uporabite le malo prostora in jih lahko shranite pod posteljo.

 

Za prešite odeje in vzglavnike imamo v ponudbi posebne vreče, v katerih jih lahko shranjujete ter pospravite pod posteljo. Mreža na vrečki izboljša pretok zraka. Preden shranite prešite odeje in vzglavnike v vrečo, jih operite. Preberite več o vzdrževanju prešitih odej in vzglanikov.

Imate še vi kakšne ideje za dobro izkoriščen prostor za shranjevanje v spalnici? Podelite jih z nami!