Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 30. 9. na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 330 eur ali več

Dnevi pohištva s popusti do 50%
Nasveti za urejeno spalnico

Nasveti za urejeno in zračno spalnico

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: spalnica, opremljanje spalnice, ideje za shranjevanje, posteljni okvirji, plastične škatle

Je čas za osvežitev in ureditev vašega doma? Bi se radi znebili stvari, ki jih ne uporabljate? Pri tem se ponavadi takoj počutite boljše in bolj polni energije. Se mogoče težko ločite od svojih stvari? Živite v majhnem stanovanju in imate malo prostora za shranjevanje stvari? Ne skrbite, saj imamo v obeh primerih ideje za uporabo vsakega centimetra  doma, s katerimi boste obdržali svoje najljubše stvari, prav tako tudi obleke za naslednjo sezono. Hkrati boste obdržali dom urejen in zračen. 

V blogu vam predstavljamo ideje za ureditev spalnic. Pomembno je namreč, da je ta prostor doma miren, varen in urejen. Z nasveti vam bomo pomagali narediti red v spalnici. 

Za več navdiha, kako v različnih stilih uredite vašo spalnico poglejte naš blog.

Uporabite prostor pod posteljo

Pogosto pozabimo uporabiti prostor pod posteljo. Uporabimo ga lahko na različne načine, eden od teh je uporaba plastičnih škatel. 

Napolnite škatle s stvarmi kot so na primer posteljnina, sezonska oblačila, čevlji ali kovčki. Najbolj praktično je shraniti stvari, ki morajo biti pri roki, na suhem in varnem.

Plastične škatle za odlaganje stvari pod posteljo so poceni ideja ter so izredno enostavne za čiščenje. Če želite bolj prefinjen izgled, lahko pod rob postelje položite stvari v lepše pletene košare, da se vidijo izpod postelje.

Kupite posteljo s predali

Odlični za shranjevanje stvari so tudi posteljni okvirji s predali, kar je elegantna in prefinjena rešitev tudi za shranjevanje okrasnih izdelkov. Pri nas lahko izbirate med posteljima okvirjema s 4,5 zvezdicama: FAVRBO ali LIMFJORDEN, ki imata oba posteljna predala. 

 


Poglejte si vse naše posteljne okvirje in pograde.

Potrebujete dodaten prostor za odlaganje ter shranjevanje v otroških in mladinskih sobah? Poglejte seriji pohištva BILLUND in ULDAL, ki imata že vgrajene prostore za shranjevanje. Za otroke je ta rešitev idealna, saj jim omogočajo lažji dostop do igrač ali knjig. Lahko si jih tudi sami urejajo in tudi čistijo. 

Sezonska oblačila lahko shranjujete v vakuumskih vrečah. Na ta način uporabite le malo prostora in jih lahko shranite pod posteljo!

Za prešite odeje in vzglavnike imamo v ponudbi posebne vreče, v katerih jih lahko shranjujete ter pospravite pod posteljo. Mreža na vrečki izboljša pretok zraka. Preden shranite prešite odeje in vzglavnike v vrečo, jih operite. Preberite več o vzdrževanju prešitih odej in vzglanikov.

Imate še vi kakšne ideje za dobro izkoriščen prostor za shranjevanje v spalnici? Podelite jih z nami! 

 

Sonja Social Media and Digital Coordinator

Komentarji