Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 400 eur ali več (za dostave od 8-16h) do 31. 3. 24

 

Organizirana in urejena spalnica

Nasveti za urejeno in zračno spalnico

Je čas za osvežitev in preureditev vašega stanovanja ali hiše? Bi se radi znebili stvari, ki jih ne uporabljate? Po pospravljanju in čiščenju hiše ali stanovanja se namreč takoj počutimo boljše in bolj polni energije. Se mogoče tudi težko ločite od svojih stvari? Poleg tega še živite v majhnem stanovanju in imate malo prostora za shranjevanje stvari? Ne skrbite, saj imamo v obeh primerih odlične ideje za uporabo vsakega centimetra doma. Tako boste lahko obdržali svoje najljubše stvari in obleke za naslednjo sezono, hkrati pa obdržali dom urejen in zračen. 

V blogu vam predstavljamo ideje za ureditev spalnice. Pomembno je namreč, da je spalnica kot spokojen prostor doma lepo urejen. Z našimi nasveti in idejami vam bomo pomagali narediti red v spalnici. 

Za več navdiha, kako lahko preobrazite in uredite vašo spalnico z minimalnim vložkom, poglejte naš blog.

Uporabite prostor pod posteljo

Pogosto pozabimo izkoristiti prostor pod posteljo. Uporabimo ga lahko na različne načine, eden od teh je uporaba plastičnih škatel s pokrovi za shranjevanje raznih stvari.

 

Škatle zapolnite s stvarmi kot so na primer: posteljnina, odeje, sezonska oblačila ali čevlji. Najbolj praktično je shraniti stvari, ki morajo biti pri roki, na suhem in varnem.

Plastične škatle za odlaganje stvari pod posteljo so poceni ideja ter so enostavne za čiščenje. Če želite bolj prefinjen izgled, lahko shranite stvari v lepše pletene košare pod posteljo, da se vidijo izpod postelje.

 

Izberite posteljo s predali

Dodatni prostori za shranjevanje niso praktični in uporabni le za manjša stanovanja, temveč tudi za tiste, ki želijo imeti stvari urejene in organizirane. Posteljni okvirji s predali so odlični kot dodaten prostor za odlaganje, kar je elegantna in prefinjena rešitev tudi za shranjevanje raznih dekoracij ali sezonskih oblačil. Pri nas lahko kupite na primer posteljna okvirja: FAVRBO ali LIMFJORDEN, ki imata oba posteljne predale. 

 


Potrebujete dodaten prostor za odlaganje ter shranjevanje v otroških in mladinskih sobah? Poglejte serijo pohištva BILLUND, ki ima tudi že vgrajene prostore za shranjevanje.

Za otroke je ta rešitev idealna, saj jim praktične rešitve za shranjevanje omogočajo lažji dostop do igrač ali knjig. Lahko si jih tudi sami urejajo in tudi čistijo. Poglejte si vse naše posteljne okvirje in pograde.

Postelje s predali:

 

Sezonska oblačila lahko shranjujete v vakuumskih vrečah. Na ta način uporabite le malo prostora in jih lahko shranite pod posteljo.

 

Za prešite odeje in vzglavnike imamo v ponudbi posebne vreče, v katerih jih lahko shranjujete ter pospravite pod posteljo. Mreža na vrečki izboljša pretok zraka. Preden shranite prešite odeje in vzglavnike v vrečo, jih operite. Preberite več o vzdrževanju prešitih odej in vzglanikov.

Izkoristite prostor nad garderobnimi omarami

Garderobne omare imajo različne višine, nekatere segajo skoraj so stropa, druge so dosti nižje. Za nižje omare lahko pri nas dokupite zgornje dele omar in tako pridobite dodaten prostor. Gre za modele omar HAGENDRUP v beli barvi in barvi hrasta ter bukve . 

Seveda pa lahko izberete cenejšo rešitev in dokupite razne škatle: škatla iz lepenke in PVC, plastične škatle s pokrovi ali pletene škatle s pokrovi. Izbira je vaša, ali želite bolj elegantne in lepe ali le praktične rešitve.

Izvedite več

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom