Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spalnica - Pogradi/Zofe

 
Pograd PLOVSTRUP 90x200 cm kovina
Pograd PLOVSTRUP 90x200 cm kovina
 
Pograd ASSENS 90x200 cm rjava
Pograd ASSENS 90x200 cm rjava
 
Pograd HJALLERUP 90/140x200 cm bor
 
Komplet za otr. sobo UDBY bela/siva

Pogradi in povišane postelje za otroke

Pri opremljanju otroške sobe se pogosto osredotočimo na to, da otroku zagotovimo dovolj prostora za igro. Otroci potrebujejo veliko talnih površin, poleg tega pa mora biti soba opremljena tako, da omogoča preprosto sesanje. Zato je zelo pomembno, da izberete ustrezno otroško posteljo.

Starši se pogosto odločajo za pograde in povišane postelje. V manjših otroških sobah je dobra rešitev pograd, ker zavzame veliko manj prostora. Nekateri pogradi imajo dve ležišči, medtem ko imajo drugi le zgornje ležišče – ki se imenuje tudi visoka postelja – pod katerim je prostor, kjer se lahko otroci igrajo.

Povišane postelje imajo pogosto spodaj predale, kamor lahko shranite otrokovo posteljnino ali igrače. Povišane postelje imajo pogosto minimalističen videz in jih lahko kombinirate z omaricami ali poličniki enakega dizajna.

Pograde lahko uporabite tudi kot postelje za goste v počitniških hišicah. V trgovinah JYSK boste našli modele, kot so družinski pogradi, ki na spodnjem delu zagotavljajo dovolj prostora za veliko vzmetnico, na kateri lahko spijo do trije gosti.

E-novice

Visa Mastercard