Pogradi in postelje za otroke

S pogradi zagotovimo dovolj prostora za igro v otroških in mladinskih sobah. Otroci potrebujejo veliko talnih površin, poleg tega pa mora biti soba opremljena s pohištvom tako, da omogoča preprosto sesanje. Zato je zelo pomembno, da izberete ustrezno otroško ali mladinsko posteljo, pograd z. dvonadstropno posteljo ali ustrezen posteljni okvir. Starši se pogosto najraje odločajo za pograde, saj zavzame manj prostora kot običajni posteljni okvir. Na voljo je tudi kovinska zofa oz. postelja, ter posteljni okvirji v dimenziji 90*200 cm, tudi z izvlečnimi predali, kamor lahk pospravite igrače ali posteljnino in zimske obleke.

    Vrste pogradov in postelj

    Pogradi imajo dve ležišči, ki sta lahko različnih dimenzij. V trgovinah JYSK boste našli tudi posebne modele, kot so družinski pogradi. Družinski pogradi na spodnjem delu zagotavljajo dovolj prostora za večjo in širšo vzmetnico z dimenzijo 120x200 cm ali celo 140/200 cm,  tako lahko na spodnjem ležišču spi več oseb. Pograde lahko uporabite tudi kot postelje za goste v počitniških hišicah.

    V ponudbi so tudi postelje v velikosti 90x200 cm in kovinske postelje oz. posteljni okvirji. Seveda pa v JYSK-u najdete vedno odlično ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Prav tako vam v spletni trgovini nudimo dodaten izbor izdelkov, ki jih lahko kupite le na spletu.