Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtni lounge komplet z retro pridihom

Stilski vrtni stoli in klop z retro pridihom

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: Vrtno longe pohištvo, Vrtni lounge kompleti, Vrtno pohištvo za balkone in terase

Ste oboževalec enostavnega dizajna s čistimi linijami in vizualnim izrazom, kot je bil v 50. in 60. letih? Mi smo in še toliko bolj, ko smo prvič videli komplet vrtne mize in stolov BEDER. Ta serija vrtnega pohištva ima eleganten videz in poudarja lahkotnost. Kdo ne bi želel preživeti sončnega popoldneva na tej postelji s sončnimi očali in branjem revije s hladno pijačo na dosegu? 

 

BEDER daybed cushion

BEDER daybed close up

Prepleten grafični vzorec da seriji BEDER poseben izgled. 

Kupite lahko celo serijo ali samo klop ali stol – ker je klasičnega izgleda, lahko serijo vrtnega pohištva BEDER vedno lepo skombinirate z ostalimi kosi pohištva na vašem balkonu ali terasi. 

 

Vrtna miza, klop, postelja in vrtni stoli BEDER so iz odlične trendovske kombinacije različnih materialov: okvir in naslon za roke na stolu sta narejena iz trdega evkaliptusovega lesa, hrbet in sedež na klopi ter na postelji so iz polipropilena v novi obliki pletenja, kar daje veliko udobje sedenju.

Vrtni stoli in klop prav tako izgledajo fantastično v notranjih prostorih. Dopolnite izgled še z okrasnimi ali vrtnimi blazinami in odejami, kar pripomore k občutku domačnosti na terasi. Ko je poletna sezona končana, jih prestavite noter in vam bodo v vašo dnevno sobo prinesli elegantno vzdušje.


Če jih stilsko skombinirate z lepimi dodatki ustvarite klasičen videz, v katerem boste še dolgo uživali.  

Več čudovitih lounge vrtnih lounge kompletov poglejte tu, kose lounge vrtnega pohištva pa tu.