Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Super dnevi: Prihranite do 60% na pisarniške stole in mize, vzmetnice, okrasne blazine, posteljnino...

Klik do akcij
Vrtna miza in klopi iz lesa in kovine in solarna svetilka

Terasa v sožitju z naravo

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtno pohištvo, vrtna klop, ideje za ureditev terase in balkona, vrtni lonci

Za mnoge od nas je narava umik od vsakdanjega hitenja in način polnjenja baterij. Če ne morete na morje, v hribe ali gozd, se vam zdi, da vam nekaj manjka. Lahko pa tudi poskrbite, da bo narava prišla k vam. Na svojo teraso vnesite pridih nečesa divjega in neukročenega, nekaj, kar vas spominja na čudovite pohode in piknike v naravi.

Vrtna miza s piškoti, torto in slaščicami


Nov vrtni komplet v JYSK-u je DAGSVAD in je na voljo od aprila. Vrtno pohištvo DAGSVAD je podobno minimalističnim in preprostim lesenim klopem in mizam, ki jih ponavadi najdete v gozdu ali na obali. Prav tako pa so odlična stilska rešitev za vašo teraso.

Lesena vrtna klop z odejo in okrasno blazino


Klopi je enostavno premikati, na njo pa lahko ležete, če se želite malo sončiti. Vrtno pohištvo z vrtno mizo in klopjo DAGSVAD je na voljo v JYSK-u od 1. aprila. 

Življenje na prostem v sožitju z naravo

Siva cvetlična lonca na terasi


Nekateri ljudje se v resnici nikoli ne počutijo same okoli rastlin, drugim poudarjajo občutek samote. Ne glede na vse predstavljajo rastline nenehen dotik narave. Cvetlični lonci in korita s travami ali cvetjem so lahko dekorativni in hkrati pa so lahko kot pregrade, ki jih uporabljate za ločevanje različnih kotičkov na terasi. 

Poiščite še več idej za zeleno teraso.

Vrtni lounge stol iz umetnega ratana z umetno kožo in okrasno blazino

Naslonite se na udoben lounge vrtni stol, kot je VALLESTRUP, z zaobljenimi oblikami in naravnim videzom - in ga pokrijte z umetno kožo, da vas bo grela v dolgih hladnejših poletnih večerih.

Vrtna mizica iz umetnega ratana s skledo in skodelica


Povezava z naravo je očitna tudi na vrtni mizici JUNGLEDAL iz umetnega ratana, ki posnema trs, ki se ziba v vetru. Preprosto jo premikate, kolikor želite.