Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Novoletne lučke za notranjo in zunanjo uporabo

Ustvarite čarobnost z novoletnimi lučkami

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: novoletne lučke, novoletne zabave, božično drevo, moderne novoletne jelke, božič, božično-novoletne dekoracije, novo leto

Zunanje lučke niso le del poletnih večernih vrtnih zabav. Predstavljajte si, kako prijetno je vzdušje tudi v zimskem času, ko prižgete sijoče novoletne lučke. Te lahko postavite na vhod doma, teraso, vrt ali na okno. Novoletne lučke ustvarijo magično vzdušje, zato jih uporabite ob praznovanju božiča, novoletnih zabavah ali le ob prijetnem prijateljskem ali družinskem druženju.

Terasa v zimskem času z božičnim drevesom,škratki in ognjem


Zunanje novoletne lučke se večinoma uporabljajo v decembrskem času, ob praznovanju božiča in novega leta. Seveda pa jih lahko uporabljate že prej, ko se dan začne krajšati in večeri postajajo temnejši, saj prinašajo veselje v vaš dom. Lučke so namreč simbol upanja in vsega dobrega v svetu. Hkrati pa jih lahko obesite tudi na vrt ali balkon in tako ustvarite magičnost tudi zunaj doma. Lanterne, verige novoletnih lučk, božična drevesa in sveče pripomorejo k pristnejšemu praznovanju božiča, za bolj mističen občutek lahko kot dekoracijo dodate tudi škratke.

Škrat v stekleni posodi in svetleča mini božična jelka z lučkami


Pripravite čudovito zimsko vrtno zabavo

Družino in prijatelje povabite na posebno čudovito izkušnjo - zimsko vrtno zabavo. Gostom povejte, da naj prinesejo topel pulover, vi pa pripravite notranji in zunanji prostor za vašo družbo.

Poskrbite za zalogo toplih odej, ogenj in tople napitke, da bo vaša zabava nepozabna. Okrasite tudi barsko mizo in mizo z lanternami in verigami lučk.

Link do  bloga z varnostnimi nasveti za zunanjo razsvetljavo.

Čudovit občutek vas bo prevzel, ko boste z balkona, vrta ali terase gledali na prijetno in čarobno atmosfero z lučkami in svečami v vaši dnevni sobi. In obratno, ko boste čez okno opazovali magičnost, ki jo ustvarjajo lučke zunaj.

Venčki kot okras na oknu


V decembrskih dneh večkrat kar "pozabite" prižgati stropna svetila, namesto njih pa prižgite sveče, majhne verige lučk ali manjše svetilke v več kotičkih doma. Dodajte npr. verigo malih lučk v vaze, kozarec ali v lanterno in ustvarili boste unikatno dekoracijo.

Vaza s verigo lučk


Za dekoracije izberite enostavnejše rešitve, kot je npr. umetno božično drevo, ki je že okrašeno z lučkami. Tako ne potrebujete ovijati novoletne jelke z dodatnimi novoletnimi lučkami. Ali pa kupite svetleče drevo EILAT, ki na preprost način orisuje novoletno jelko.

Celotna kolekcija božičnih dreves, lučk in dekoracij je TU.

Svetleča drevesa imajo različne videze. Lahko izberete drevesa, ki izgledajo kot naravna, ali  umetna božična drevesa, ki tudi oddajajo prelepo svetlobo. Uporabite jih za večkrat v letu, ko želite ustvariti posebno magično vzdušje v domu ali na vrtu. 

Displaying 0 - 0 of 0