Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Novi trend v JYSK-u z imenom RAZISKOVALEC

V jesen s trendom RAZISKOVALEC

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: inspiracija, trendi, raziskovalec

Z novim trendom RAZISKOVALEC iz JYSK-a se lahko popolnoma odklopite iz ponorelega sveta v svoj mirni kotiček. Fokus je na dobrem občutju in vzpostavljanju stika z naravo. Trend poudarja tako lepoto kot moč narave. 

Naredite si prostor za rastline in naravno atmosfero tako, da uporabite vertikalen prostor. Pričvrstite mizo VIRUM na strop in nanjo obesite lončke z rožami in zelenjem - tako si ustvarite steno med dvema prostoroma.


Kombinacija barv v trendu KREATIVEC je navdihnjena s tonalnimi barvami horizonta, kjer se nebo sreča z zemljo. Paleta barv je jesenska, s prikazom bogatih tonov skandinavske pokrajine v različnih letnih časih. 


Čeprav trend mogoče izgleda divji in zimzelen, si lahko zmanjšate nered in ustvarite harmonijo v domu. Na primer kot na sliki, ko si lahko kuhinjski pult skrijete za vrati omare in tako zakrijete nered v kuhinji.

Kitchenette

Trend RAZISKOVALEC na moderen način z uporabo rjave, zelene in modre barve kombinira naravo z materiali kot so kovina, steklo in les, pa tudi z umetnimi rastlinami. Klasične linije in oblike so v centru arhitekturnih elementov.


RAZISKOVALEC je le eden od treh novih trendov letošnje jesenske sezone v JYSK-u. Naš strokovni tim oddelka za ponudbo izdelkov in dizajn je izdelke skrbno izbral, da ustrezajo vsakemu od teh trendov. Naj vas navdihneta tudi preostala 2 trenda: MISLEC in KREATIVEC.