Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Poličniki za jedilno mizo, na kateri je vaza, in jedilniški stol

5 nasvetov, kako urediti svoj dom po svoje

Bi radi uredili dom s pohištvom in dekoracijami v stilu, ki je popolnoma vaš in odraža vašo osebnost? S pravilno ureditvijo in pozornostjo do detajlov ter dekoracij vam lahko dnevna soba pomaga, da si napolnite baterije in se počutite bolj prizemljeno. 

Redko se vprašamo, kakšen stil ureditve bi si zares želeli v svojih domovih. Če želite odkriti svoj osebni stil ureditve doma, si poglejte spodnji seznam idej in stvari, ki jih morate upoštevati: 

1. Raziščite, kaj vam je všeč

Če želite raziskati svoj okus, ustvarite tablo ali ploščo, bodisi spletno ali fizično, na kateri boste preverili vaš stil ureditve. Uporabite jo za zbiranje fotografij različnih ureditev notranjosti domov, ki so vam resnično všeč. Čez čas ponovno preglejte, kaj ste dodali, in preprosto zamenjajte fotografije z novimi, če si premislite.

Poličnik s pleteno vazo, skleda, škatla in razne dekoracije


Idealni sta tabla iz plute ali bela tabla. Fotografije lahko najdete v revijah, dodate lahko razglednice, fotografije ali celo barvne vzorce ter kose blaga. Sčasoma boste videli, da se vaš osebni stil razvija.

Cvetlični lonček v zeleni barvi z umetno rastlino ob pleteni vazi

2. Izberite ustrezne barve

Barve so osnovni način odražanja vaše osebnosti. Kombinacija toplih ali hladnih barv lahko ustvari energičen in vesel stil ureditve doma. Nevtralni toni, kot so siva, temno modra, bež ali bela, so odlična izbira za bolj skladen in harmoničen stil. Kombinacija različnih barv pa je odličen način za ustvarjanje dinamičnega, a sproščenega vzdušja. 

Stekleni skledi s čajnima svečkama, ki se ju lahko napolni

3. Odločite se za predmet, ki bo v centru pozornosti

Poiščite en predmet, ki vam je všeč in bo imel posebno mesto v prostoru: skleda, svetilka, plakat ali vaza. Uporabite ga kot vodilni predmet, po katerem boste preoblikovali in načrtovali stil ureditve preostalega dela prostora. Morda je vaša izbira visoka, okrogla, pisana ali pletena vaza? Oglejte si naš vodič za izbiro prave vaze

Skleda v bež in terakota barvi


Z osrednjim predmetom, ki vam je ljub in resnično všeč, imate osnovo za razmislek in za ostale ideje glede ureditve vašega doma.

Steklena vaza na jedilniškem stolu

4. Pričnite z dekoriranjem malih kotičkov

Odločite se za majhen prostor v vašem domu – stensko polico, zgornji del predalnika ali kotiček dnevne sobe. Zberite nekaj stvari, ki so vam zares všeč, na primer namizno svetilko iz ratana, vazo in uokvirjeno fotografijo ter jih lepo razporedite, da vas pogled na njih osrečuje vsak dan.

Namizna svetilka iz ratana in senčnikom


Načrtovanje ureditve majhnega kotička je preprosteje kot celotnega prostora in vam pomaga ugotoviti, kaj vam je všeč in kakšen je vaš osebni stil. 

Vaza in dišeča sveča na stojalo za rože

5. Obiščite trgovino JYSK, da najdete vaš osebni stil

Ustavite se v najbližji trgovini JYSK in si oglejte naše številne trendovske izdelke. Zagotovo boste našli nekaj, kar odraža vaš stil in okus. 

 

Izvedite več

Kakšen tabure izbrati?

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.