Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Doživite skandinavsko preprostost s kolekcijo Nordic Mood

Doživite skandinavsko preprostost s kolekcijo Nordic Mood

Pogosto so majhne podrobnosti tiste, ki pomagajo, da uredimo dom v enoten prostor. Namen nekaterih novih JYSK-ovih izdelkov je prav to, da se z njimi začuti, da je dom osvežen v novem stilu. 

Več izdelkov lahko postavite v različnih delih doma, kot je npr. pladenj VALDEMAR iz marmorja. Uporabite ga lahko v kuhinji za odlaganje olj in začimb ali v kopalnici, kjer lahko nanj položite izdelke za lase.

Pladenj iz marmorja s svečnikom v beli barvi in pladenj iz morske trave z belo vazo in kipcem


V dnevni sobi ali spalnici lahko dodate tudi preprostejše dekoracije, kot je na primer svečnik HANSE ali okrasni pladenj JOAR, ki je narejen iz morske trave. 

“Svečnik HANSE je ena izmed novih dekoracij, ki je narejena v preprostem slogu, hkrati pa ima več funkcij. V njega lahko postavite čajno svečko ali navadno svečo. Njegova struktura in lesk mu dajeta tudi eleganten in preprost videz, zato izgleda odlično tudi kot samostojna dekoracija,” pravi Tina Nymann, ki je nabavnica v JYSK-u.  

Visoka vaza pod okensko polico s pladnjem iz bambusa in belim cvetličnim lončkom z umetno rastlino


Eleganten videz se ponovi v novi vazi GUSTAF, ki ima v svoji strukturi zanimivo mešanico med surovo kamnino in mehko glazuro. Vaza je navdihnjena z retro slogom, ki združuje surov in preprost stil v pravem ravnotežju. 

Organski izraz

Izdelki imajo organske oblike in materiale. Na primer, bež okrasna blazina GRAVMYRT ima zanimiv hrapav tekstilni vzorec, ki se odlično ujema z bež ali svetlo rjavo odejo TUSENFRYD. Če imate raje barve, pa je na voljo tudi v večbarvni različici.   

Zofa iz ratana z bež in rumeno okrasno blazino ter odejo


Barve lahko vnesete v dom tudi z novimi umetnimi rastlinami, ki jih lahko kombinirate z izdelki, ki poudarjajo naravo. 

“Viseč cvetlični lonček STEFAN je narejen iz morske trave in ustvarja videz, kot da vaše rastline lebdijo v zraku. Lahko ga na primer kombiniramo z izdelkom ASGAR, ki je naša nova umetna viseča rastlina,” pravi Tina Nymann.

Steklena vaza na klubski mizi, viseč cvetlični lonček in zelen cvetlični lonček z umetno rastlino


Svoj dom lahko okrasite tudi z vazo INGEMAR, ki s svojo organsko obliko in nevtralno barvo ohranja preprost slog doma. Lahko ji dodate eno samo rožo ali pa je vaza kar samostojna dekoracija.  

Novi izdelki so na voljo od 5. julija v vseh JYSK-ovih trgovinah in v spletni trgovini na JYSK.si.

 

Izvedite več

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Barva leta 2023

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.