Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Klubski mizici s stekleno vazo, svečnikom in kipcem, zofa iz ratana z okrasno blazino in odejo, zelen cvetlični lonček z umetno rastlino

Doživite skandinavsko preprostost s kolekcijo Nordic Mood

Pogosto so majhne podrobnosti tiste, ki pomagajo, da uredimo dom v enoten prostor. Namen nekaterih novih JYSK-ovih izdelkov je prav to, da se z njimi začuti, da je dom osvežen v novem stilu. 

Več izdelkov lahko postavite v različnih delih doma, kot je npr. pladenj VALDEMAR iz marmorja. Uporabite ga lahko v kuhinji za odlaganje olj in začimb ali v kopalnici, kjer lahko nanj položite izdelke za lase.


V dnevni sobi ali spalnici lahko dodate tudi preprostejše dekoracije, kot je na primer svečnik HANSE ali okrasni pladenj JOAR, ki je narejen iz morske trave. 

“Svečnik HANSE je ena izmed novih dekoracij, ki je narejena v preprostem slogu, hkrati pa ima več funkcij. V njega lahko postavite čajno svečko ali navadno svečo. Njegova struktura in lesk mu dajeta tudi eleganten in preprost videz, zato izgleda odlično tudi kot samostojna dekoracija,” pravi Tina Nymann, ki je nabavnica v JYSK-u.  


Eleganten videz se ponovi v novi vazi GUSTAF, ki ima v svoji strukturi zanimivo mešanico med surovo kamnino in mehko glazuro. Vaza je navdihnjena z retro slogom, ki združuje surov in preprost stil v pravem ravnotežju. 

Organski izraz

Izdelki imajo organske oblike in materiale. Na primer, bež okrasna blazina GRAVMYRT ima zanimiv hrapav tekstilni vzorec, ki se odlično ujema z bež ali svetlo rjavo odejo TUSENFRYD. Če imate raje barve, pa je na voljo tudi v večbarvni različici.   


Barve lahko vnesete v dom tudi z novimi umetnimi rastlinami, ki jih lahko kombinirate z izdelki, ki poudarjajo naravo. 

“Viseč cvetlični lonček STEFAN je narejen iz morske trave in ustvarja videz, kot da vaše rastline lebdijo v zraku. Lahko ga na primer kombiniramo z izdelkom ASGAR, ki je naša nova umetna viseča rastlina,” pravi Tina Nymann.


Svoj dom lahko okrasite tudi z vazo INGEMAR, ki s svojo organsko obliko in nevtralno barvo ohranja preprost slog doma. Lahko ji dodate eno samo rožo ali pa je vaza kar samostojna dekoracija.  

Novi izdelki so na voljo od 5. julija v vseh JYSK-ovih trgovinah in v spletni trgovini na JYSK.si.

 

Izvedite več

Velike sedežne garniture v sivi barvi

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize

10 načinov za osvetlitev prostora

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero