Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Deček v zelenem šotoru in rdeči škornji

Ideje za vikend pobeg v naravo

Ne potrebujete en ali celo dva tedna dopusta za pobeg v naravo z družino ali prijatelji. Včasih sta ena noč ali dve noči počitnic vse, kar potrebujemo, da se napolnimo z energijo. Zato vas želimo navdušiti za kratek pobeg v naravo za vas in vaše najbližje. Poudarek je na tem, da mora biti mini oddih enostaven, nizkoproračunski in za vsakogar.

Kakovosten čas preživet z družino – tudi, če imate na voljo le dan ali dva dni

Vedno obstaja možnost, da rezervirate hotel za nočitev, vendar to vam in vaši družini ne bo prineslo enakih izkušenj kot raziskovanje na prostem. Tudi če proračun ni težava, je vredno razmisliti o noči ali dveh, ki bi jih preživeli in prenočili v naravi. Če niste ničesar vnaprej rezervirali, se zlahka odpravite na spontano potovanje ali prestavite termin, če je vreme slabo.

Šotor je dobra rešitev, ki bo ustrezala tako otrokom kot odraslim. Dober nasvet je, da najprej preizkusite kampiranje na vrtu. Tako poskrbite, da cela družina uživa v spanju zunaj. Še vedno pa je na voljo možnost, da greste prespati v hišo ali stanovanje.

Oglejte si naš izbor šotorov, ki bodo ustrezali različnim proračunom. Ne glede na to, ali se boste odločili za spanje v šotoru, boste potrebovali nekaj za udobnejše spanje. Ali naj bo to napihljiva postelja ali podloga za ležanje, je stvar želje, če pa želite maksimalno udobje, priporočamo seveda napihljivo posteljo oz. samonapihljivo blazino. Spalna vreča je tudi praktična izbira - še posebej, če se odpravite na daljši pohod in boste prespali v kampu.

Opustite rutino in se prepustite spontanosti

Smisel mini počitnic je, da si oddahnemo od vsakdanjega življenja in se napolnimo z energijo. Zato to ne bi smelo biti nekaj, kar počnemo samo enkrat ali dvakrat na leto. Pogosto bi si morala večina od nas vzeti čas zase in družino vsak drugi mesec. Ob lepem vremenu nam narava ponudi obilico zabavnih doživetij, ki nas ne stanejo nič.

Naj bo to pustolovščina ali popotovanje, kjer se učite preživeti v naravi in kjer kuhate na odprtem ognju, hodite na pohode, raziskujete naravo in raziskujete, katere živali živijo v kampu – ali celo samo na vašem vrtu.

Takšno potovanje bo najprej zahtevalo malo načrtovanja, potem pa se bo enostavno odpraviti na spontani pobeg v naravo.

Pripravite se – nabavite vso ustrezno opremo

Z nakupom nekaj ključnih predmetov lahko brez težav začnete svoje avanture na prostem. Oprema se lahko razlikuje glede na to, koliko udobja potrebujete vi in ​​vaša družina.

Poglejte naš seznam za kampiranje za mini počitnice:

Izvedite več

Seznam za piknik: kaj vse ne sme manjkati na vašem pikniku

Seznam za piknik: kaj vse ne sme manjkati na vašem pikniku

Ljubke stvari, ki morajo iti z vami na plažo

Ljubke stvari, ki morajo iti z vami na plažo

Ste utrujeni po dopustu? Vrnite se k svoji spalni rutini

Ste utrujeni po dopustu? Vrnite se k svoji spalni rutini

Kuhanje na prostem na žaru za enkratno uporabo

Kuhanje na prostem na žaru za enkratno uporabo