Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Kovček za dopust

Organizirani vs. spontani: 3 tipi dopustnikov

Poletni dopusti so pred vrati. Preverite, kateri tip dopustnika ste. Obstajajo vsaj 3 različni tipi ljudi, ko govorimo o organizaciji počitnic: tisti, ki živijo le za tu in zdaj ter so presenečeni, da so tik pred dopustom. Tisti, ki čakajo in se odločajo glede na vreme. In zadnji tip dopustnikov so tisti, ki želijo vedeti, kam gredo. Se najdete v enem od tipov dopustnikov? 

1. Spontani uživači

To so ljudje, ki živijo za uživanje in so spontani. Pogosto se lahko soočijo s situacijo, da so vsi hoteli in Airbnbsi že rezervirani in polni, ko šele pričnejo planirati počitnice. Nič zato! Počitnice lahko uživajo tudi doma ali raziskujejo domače okolje in mesta. Prednosti:

  • izogibajo se dolgim letom in vožnjam z avtomobilom
  • raziskujejo domače kraje in znamenitosti, ki so jih že dolgo želeli videti in obiskati

Svoj dom spremenijo v središče druženja s prijatelji in družino ter jim pripovedujejo o svojih pripetljajih na izletih. Pripravijo vrtno zabavo ali piknik in povabijo prijatelje na druženje in klepet.

 

2.    Dopustniki, ki čakajo vremensko napoved

Preden se odločijo za kraj dopusta, želijo vedeti, kakšno bo vreme. Dolgo se odločajo, kateri kraj izbrati za dopustovanje. Vendar pa so pogosto zaradi prepozne odločitve že vsi hoteli zasedeni ali jim nobena "last minute" ponudba ne ustreza – ali pa preprosto ne želijo iti na dopust z letalom. K sreči pa lahko še vedno gredo kampirat. Kupijo si družinski šotor ali najamejo avtodom. Prednosti: 

  • prosti čas preživijo v naravi
  • lahko pripravijo ogenj in spečejo marshmallowe
  • spijo pod milim nebom ter poslušajo naravne zvoke  


Kaj vse potrebujete za kampiranje? Poglejte tu.

3.    Organizirani dopustniki

Svoje počitnice rezervirajo veliko vnaprej. Še posebno tisti, ki imajo družino in otroke, ne marajo presenečenj. Če se dobro organizirajo, se lahko odlično sprostijo in lahko brezskrbno uživajo v hotelu, v mestu ali kje na podeželju. Prednosti: 

  • o počitnicah lahko sanjajo mesece vnaprej
  • imajo dovolj časa za raziskovanje dopusta 
  • popolnoma se lahko odklopijo od vsakdanjika


Naši nasveti, kaj vse je potrebno vzeti na počitnice: 

 

Nasveti za tiste, ki ne dopustujejo

Lahko pa tudi zaslužite kaj na račun dopustnikov in postanete najemodajalec sob/stanovanja na raznih platformah kot je npr. Airbnb. Prostor si uredite ugodno z našimi izdelki po zadnjih trendih

 

Izvedite več

Kako si lahko kar sami ustvarimo luksuzni glamping

Nasveti za izbiro ustrezne napihljive blazine in postelje

Seznam za piknik: kaj vse ne sme manjkati na vašem pikniku

Zaspite v viseči mreži pod zvezdnatim nebom

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.