Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja: prihranite do 60% na ležišča, boxspring postelje, posteljnine, prešite odeje, vzglavnike

Klik do akcij
Poletni trendi za ureditev doma 2019

Trendi za ureditev doma za poletje 2019

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: trendi poletje 2019, nordic light, sunbaked

Z novo sezono pridejo v asortiman tudi nove čudovite barve, vzorci ter oblike v raznih različicah. Tudi to poletje ni izjema. Na osnovi trendov, ki ju imenujemo SUNBAKED in NORDIC LIGHT, vam predstavljamo dve liniji izdelkov.

Trend SUNBAKED

Trend SUNBAKED smo vam predstavili že na začetku leta in je navdahnjen s toplimi odtenki ter niansami puščave. Temeljne barve trenda so koralni odtenki, od svetlo rjavih odtenkov, barve marelice do rožnate barve, ki povzemajo poletno vzdušje in čas za sprostitev. Najdete jih v vseh kategorijah izdelkov – tudi med vrtnimi stoli kot je SANDVED. S trendom SUNBAKED vam hočemo vzbuditi refleksijo in nov pogled na življenje. Tudi viseči stol NITTEDAL vas bo ponesel v lahkotno poletno vzdušje.


Naravni materiali iz trenda SUNBAKED so prepleteni in skombinirani z detajli: pleteni izdelki, resice in keramika. Serija vrtnega pohištva  BAMLE (iz bambusa) je lep primer uporabe naravnih materialov v našem domu ali vrtu.

Displaying 0 - 0 of 0

Trend NORDIC LIGHT

Pred nekaj meseci smo vam predstavili tudi hladen in eteričen trend NORDIC LIGHT. Če ste se kdaj spraševali, od kod so Skandinavci oz. Danci eni izmed nasrečnejših narodov, vam ta trend daje odgovor na to vprašanje. Mirnost narave in spokojnost Severnega morja ustvarjata občutek pripadnosti, ki Skandinavcem in Dancem omogočata, da najdejo notranji mir.


Trend NORDIC LIGHT preplete modrino neba, morja in zelene odtenke z moškimi oblikami in industrijskimi materiali, kot so kovina in steklo. Barve trenda so vidne v tekstilnih izdelkih, dekoraciji in pohištvu, ki dajejo vtis prizemljenosti in mirnosti - taki, kot so Skandinavci sami. Kontrasti med barvami in oblikami oživljajo trend.

Displaying 0 - 0 of 0

Poiščite več idej za ureditev balkonov in teras.

Kateri je vaš najljubši trend? Podelite vaše mnenje z nami.