Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Notranje aktivnosti za ženske, moške ter pare

Aktivnosti in hobiji za zimske mesece

Ko je zunaj mrzlo in so dnevi krajši, se raje zadržujemo doma in se raje posvečamo raznim notranjim aktivnostim. Oglejte si naš seznam zabavnih aktivnosti, v katerih lahko uživate, medtem ko čakate na vrnitev svetlejših in toplejših dni.   

Poskrbite za udobje vašega doma

Temni in hladni meseci so idealni za pregled urejenosti in ureditve vašega doma. Ali ureditev doma odraža vaš osebni slog ali morda vaš dom potrebuje reorganizacijo in odstranitev nepotrebnih stvari?

Preuredite vaš dom

Če vaš dom ne odraža tega, kar ste, ali če menite, da potrebuje preobrazbo, je odlična ideja, da se pred nakupovanjem nekoliko pripravite. Izrežite slike iz revij in ustvarite "mood board", par idej o novi ureditvi, ki odraža slog, ki vam je všeč. Ko imate že pripravljene ideje za ureditev doma, je urejanje bolj zabavno in lažje. Ni vam treba urediti prav vsake sobe - morda le vaš najljubši kotiček ali kotiček ali prostor, ki potrebuje dodatno skrb in preureditev.

Organizirajte vaš dom

Pospravljanje nereda v vašem domu in organiziranje stvari v košare, komode in garderobne omare sta dejavnosti, ki vam lahko prineseta več energije v vsakdanje življenje. Začnete lahko z manjšo reorganizacijo in najprej uredite garderobne omare ali predale ali pa se osredotočite na celotno sobo.    

Poglejte si 7 nasvetov, kako si preprosto in enostavno v par korakih urediti dom.


Skrb zase

Ko je zunaj slabo vreme in temno, poskrbite za razvajanje samega sebe.

Telovadite

Telesna aktivnost je zdrava tako za telo kot za duha. Poiščite nekaj vaj, po katerih se dobro počutite in zaradi katerih se boste preznojili. Poglejte našo ponudbo ležalnih podlag za jogo ali telovadbo.

Berite

S knjigami se naučite vse o znanosti, družbi, zgodovini in življenju ljudi po svetu ter še veliko več. Ustvarite prijeten bralni kotiček v dnevni sobi z naslanjačem, toplo odejo in dobro osvetlitvijo ter se potopite v drug svet. Poglejte ideje za ureditev bralnega kotička.

Kuhajte

Ste siti kuhanja istih jedi dan za dnem? Zakaj se ne bi ob večerih učili kuhanja novih jedi? Tajskih, italijanskih, francoskih ali pa se morda lotite peke domačega kruha. Krušna moka, voda, sol in kvas vam bodo omogočili odličen začetek in nič ni boljšega od okusa kruha, ko ga vzamete iz pečice.    

 

Poglejte, kako se lahko doma razvajate in poskrbite za svoje dobro počutje.


Ročna dela

Poiščite miren kotiček z udobnim naslanjačem, odlično svetlobo in se usedite ter poslušajte podcast, svojo najljubšo glasbo ali zvočno knjigo in počnite kaj od ročnih del. Naj vas navdihne  seznam zimskih ročnih del:

Naredite krpanko

Šivanje odeje krpanke pomeni združitev treh plasti tkanine – zgornje plasti tkanine, srednje plasti pene oz. nekega polnila in podlage iz blaga. Uporabite lahko namizni prt ali druge kose blaga z lepim vzorcem in ko je odeja narejena, imate čudovito pregrinjalo za mrzle večere. 

Vezenje/vezenje s križem

Križni šiv je vrsta vezenja, pri katerem uporabite šive v obliki črke x, da oblikujete sliko. Uporabite ga na okrasni blazini ali namiznem tekaču in svojemu domu dodajte osebno noto.

Pletenje

Vzemite prejo, pletilne igle in pletite. Vi in vaša družina boste na koncu dobili puloverje, šale, klobuke ali celo odejice.  

Šivanje in popravljanje oblačil

Zakaj ne bi popravili oblačil in tekstila z luknjami ali raztrganimi šivi, namesto da bi jih zavrgli? Ali pa na torbo nalepite okrasni našitek, naredite srčkan naglavni trak ali torbico. Možnosti so neskončne. 

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi