Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

TV omarica in klubski mizici s črnim kovinskim ogrodjem in mizno ploščo v izgledu betona

Izpostavljamo: serija pohištva DOKKEDAL

Če želite doseči moderen nordijski stil ureditve vašega doma, izberite serijo skandinavskega pohištva DOKKEDAL. V tem blogu poudarjamo nekatere izdelke, ki so jim kupci dodelili najvišje ocene: 4-5 zvezdic.*

Serija pohištva DOKKEDAL je sestavljena iz robustnega in trpežnega pohištva za vaš dom. Trije kosi pohištva iz te serije imajo moderen izgled, površine miznih plošč oz. police so narejene v imitaciji betona, ogrodje je pa iz črne kovine. 

Prostorna in moderna klubska mizica 


Klubska mizica DOKKEDAL ima površino mizne plošče v imitaciji betona, ki je prevlečena z melaninom. Ta industrijski izgled pohištva bo v vaš dom vnesel moderen in robusten videz, hkrati pa je tudi zelo uporaben. Velika površina mizne plošče namreč omogoča odlaganje veliko stvari: dekoracij, skodelic kave ali namiznih iger.

Kupec jo je na JYSK.dk ocenil s 5 zvezdicami ter jo opisal: “Odlična in velika klubska mizica v pravi velikosti in višini. Enostavno jo je sestaviti in vzdrževati.”

TV omarica DOKKEDAL

TV omarica z ogledalom, s pladnjem in revijami na polici


TV omarica DOKKEDAL je vsestranski kos pohištva v vašem domu. Uporabljate jo lahko tako kot TV omarico ali kot nižjo konzolno mizico. Enostavno ogrodje omarice v kombinaciji s policami, ki so v imitaciji betona, se vklopi v vsak dom ter ne zavzame veliko prostora.

Na JYSK.nl je kupec ocenil izdelek s 5-timi zvezdicami:

“Ravno prav velika in visoka. Izgleda robustno in je enostavna za sestavljanje. Ima moderen izgled ter ugodno ceno!”

Multifunkcionalna in trendovska mini klubska mizica


Manjša klubska mizica DOKKEDAL je idealna za majhna stanovanja. Na te manjše mizice lahko postavite razne dekoracije ali namizno svetilko ter tako osvetlite temnejše kotičke doma.

Zaradi njenega minimalističnega dizajna jo lahko postavite v katerikoli prostor v vašem domu. Kupec jo je na JYSK.fi opisal: “Lepa, preprosta in zelo oboževana mizica” 

 

Poglejte tudi naše ostale serije izdelkov: serija v kovinskem stilu VIRUM, pohištvo iz bambusa serije VANDSTED in serija elegantnega belega pohištva NORDBY.

* Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije in Irske.

Imate doma mogoče kakšen kos serije DOKKEDAL? Napišite vaše mnenje spodaj v komentarju.

 

Izvedite več

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Kakšen tabure izbrati?

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje