Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na izdelke, ki so na voljo le v spletni trgovini do 26. 9. 21

Klik do akcij
Odlična serija pohištva VIRUM

Odlična serija pohištva VIRUM

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: Serija pohištva VIRUM, pohištvo, omarica

Eno izmed najbolj priljubljenih serij pohištva VIRUM lahko opišemo: brezčasna in preprosta linija pohištva. Z elegantnim skandinavskim pohištvom lahko opremimo skoraj vsak dom, zato je verjetno postala tako priljubljena med JYSK-ovimi kupci. 

S serijo pohištva VIRUM, ki je ocenjena s štirimi zvezdicami* (od 5), lahko v nordijskem pridihu opremite skoraj vsak prostor hiše. Serija obsega sledeče kose pohištva: praktično klop, konzolno mizico, stojalo za oblačila, polico za čevlje, čudovito omarico in klubsko mizico s polico.

Izdelki so narejeni iz kovine in so prašno lakirani v črni barvi. Zelo smo ponosni, da so izdelki v povprečju ocenjeni z oceno 4 zvezdice ali celo več. Spodaj si poglejte komentarje kupcev v JYSK-ovih spletnih trgovinah v več državah.

“Kovinska struktura pohištva, ki deluje zračno”

V seriji pohištva VIRUM je tudi stojalo za oblačila oz. plašče in jakne, ki je idealno za predsobo, hodnik ali spalnico. Je preprost in minimalističen kos pohištva, ki s svojim dizajnom ne zavzame veliko prostora. Kupec je na JYSK.hu zapisal: 

“Kovinska struktura, ki deluje zračno, sicer ne prenese velike teže, ampak je vseeno odlično stojalo za obešanje par kosov oblačil.”


“Zelo lepa polica za čevlje”

Serija VIRUM ima vsestransko uporabno polico za čevlje. Spodnjo polico lahko uporabljamo za shranjevanje čevljev, zgornji polici pa lahko namenimo prostor za lepe dekoracije. Na JYSK.no je kupec delil odlično idejo za dekoriranje:

"Prelepa polica, ki jo uporabljam kot polico za sveče in okvirje za fotografije!"

Uporabite polico VIRUM na način, ki vam najbolj ustreza - možnosti je nešteto.

 


“Zelo sem zadovoljen, preprosto jo je sestaviti, je robustna, a hkrati lepa”

Klubska mizica VIRUM je moderna in praktična. Polico uporabite za magazine in časopise, površino mizice pa okrasite z dekorativno keramiko. Na JYSK.no je kupec pustil oceno:

“Zelo sem zadovoljen z izdelkom, mizico  je preprosto sestaviti, je robustna, a hkrati lepa.”


“Zanimiv dizajn konzolne mizice”

Konzolna mizica VIRUM je zelo lahka in jo preprosto prestavljate po potrebi iz enega prostora v drug prostor doma. Ker je po širini ožja, je primernejša za manjše prostore, kot je npr. hodnik ali predsobo. Na polico lahko postavite škatlo, kjer imate shranjena pokrivala in šale, na manjši pladenj pa lahko polagate vaše ključe.

Na JYSK.be je kupec opisal izdelek:

“Konzolna mizica ima zanimiv dizajn. Zelo dobra cena glede na podobne konzolne mizice pri konkurentih.”


“Enostavna montaža in lep izgled!”

Omarica VIRUM je idealna za shranjevanje manjših stvari, ki jih ne želite imeti razstavljenih. Postavite jo v dnevno sobo, da ustvarite red v prostoru, saj lahko v omarico pospravite kar nekaj stvari. Na JYSK.be lahko preberete sledeč komentar kupca: 

“Enostavna montaža in lep izgled”


“Lepa omarica za ugodno ceno”

Višja omarica VIRUM z dvemi vrati je idealna za shranjevanje več stvari v vašem domu. Umestite jo lahko v jedilnico ali v dnevno sobo ter tako poskrbite, da imate stvari vedno pri roki, a hkrati pospravljene za zaprtimi vrati omarice. V omarico lahko zložite časopise, revije, risbe, drobnarije, jedilni pribor ali porcelan. 

Na JYSK.nl smo našli zapis: 

“Omarica VIRUM je robustna in z veliko prostora. Je kakovostna ter jo je preprosto sestaviti. Na kratko lepa omarica za ugodno ceno”. 

*Ocene izdelkov so iz vseh držav JYSK NORDIC: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Madžarska, Slovaška, Nizozemska, Slovenija, Združeno kraljestvo, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija,Ukrajina, Romunija, Bolgarija, Grčija, Belgija, Irska in Grčija. 

Imate doma kakšen izdelek serije VIRUM? Napišite katerega v spodnjem komentarju..