Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Nakladljiv vrtni stol iz odpadne oceanske plastike in vrtna miza iz recikliranega lesa

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Za prijetnejše vzdušje pri obedih na terasi ali balkonu lahko poskrbimo sami s kar nekaj stvarmi. Eden izmed njih je občutek, da ste se pravilno odločili, ko gre za vrsto vrtnega pohištva. V tem blog zapisu vam bomo predstavili dva kosa vrtnega pohištva, ki sta bolj trajnostna izbira.

Vrtni stol SADBJERG iz reciklirane oceanske plastike

Vrtni stol SADBJERG je trendovski in udoben vrtni nakladljiv stol. Ker sta sedežni del in hrbtni naslon vrtnega stola narejena iz reciklirane oceanske plastike, imate lahko zaradi okoljske ozaveščenosti še boljši občutek ob uživanju na terasi. Naslona za roke sta narejena iz recikliranega tikovega FSC lesa (s certifikatom FSC® N001715) in okvir stola je iz recikliranega aluminija.

Vrtni nakladljiv stol SADBJERG se lahko zloži en na drugega, zato je enostaven za shranjevanje. Ne zavzame veliko prostora in ga tako lahko pozimi zaščitite pred mrazom, dežjem in vetrom. 

Vrtni nakladljiv stol iz reciklirane plastike in odpadne oceanske plastike

Vrtna miza EBBESKOV iz recikliranega lesa

Vrtna miza EBBESKOV ima noge, okvir in mizno ploščo iz FSC-certificiranega lesa tikovine. Usedite se, naslonite na vrtni stol in uživajte v čudovitem pogledu ter prijetnem občutku masivnega lesa, ki je pikica na i za vaše večerje na prostem.

Vrtna miza iz recikliranega lesa


Oznaka FSC je jamstvo, da les, ki je uporabljen za izdelavo našega vrtnega pohištva, izbira iz trajnostniega gozdarjenja ali iz drugih odgovornih virov. 

Stilski vrtni komplet

Vrtni stol SADBJERG in vrtna miza EBBESKOV se tako dobro ujemata, da ju lahko najdete kot vrtni set v JYSK-u. To pomeni, da lahko dobite vrtni komplet za obedovanje na prostem po ugodni ceni.

Nakladljiv vrtni stol iz recikliranega aluminija in oceanske plastika in vrtna miza iz recikliranega lesa


Preberite več o vrtnem pohištvu, ki ustvarja dober občutek. 

 

Izvedite več

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Kako izbrati vrtni ležalnik

Izberite ustrezen vrtni senčnik ali platno za zaščito pred soncem

Kako izdelati vrtno pohištvo iz palet

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.