Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA BREZPLAČNE DOSTAVE na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 29. 9. - 2. 10. 22

Vrtna klop iz tikovega lesa, vrtna miza iz vrtni stoli iz tikovine na leseni terasi z lanternami in cvetličnimi lonci

Privoščite si vrtno pohištvo iz trdne tikovine

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtno pohištvo iz tika, leseno vrtno pohištvo, certifikat FSC®, bistro vrtni leseni komplet

Tikovina je idealen naravni material za vrtno pohištvo. Tikov les je trpežen, obstojen, prijeten na dotik in nenazadnje je čudovitega videza.

Ker je tikov les obstojen in dobro prenaša vse vremenske pogoje, je prava izbira za vrtno pohištvo. Tik ima naravne vodoodporne lastnosti, zaradi katerih je odporen tudi na plesen in škodljivce. Tikov les ima dolgo življenjsko dobo in potrebuje zelo malo vzdrževanja, sčasoma pridobi čudovito srebrno sivo barvo.

Letošnjo sezono si privoščite kakovostno vrtno pohištvo, zato svojo teraso opremite z vrtnim pohištvom iz tika. Priporočamo  vam novo kolekcijo vrtnega pohištva VESTERHAVET, ki šteje vrtno mizo v dveh različnih velikostih, bistro mizo, zložljiv stol in navaden vrtni stol.

Terasa z vrtno klopjo, vrtnimi stoli in mizo iz tika


Vsi izdelki kolekcije vrtnega pohištva VESTERHAVET iz tika imajo klasičen izgled, ki jih lahko umestite tako na romantičen vrt, ali na urbano mestno teraso.  

Dve različni postavitvi vrtnega pohištva, ena z zložljivimi vrtnimi stoli in druga z nakladljivimi vrtnimi stoli


Vrtni leseni stoli VESTERHAVET so robustni in stabilni, medtem ko je zložljiv lesen vrtni stol manjši in lahkotnejši na pogled.

Bistro vrtni set z manjšo mizo in dvema zložljivima vrtnima stoloma iz tika na vogalu terase


Kolekcija vrtnega pohištva iz tika VESTERHAVET je na voljo tudi kot ljubek bistro vrtni komplet, ki je idealen za balkone, manjše terase ali manjši vrtni kotiček.

Ali je vrtno pohištvo iz tika lahko celo leto na prostem?

Vrtno pohištvo iz tikovine lahko pustite na prostem celo leto. Naravne lastnosti tika mu omogočajo, da dobro prenaša dež, UV svetlobo in ostre vremenske razmere. Z vrtnega pohištva iz tikovine le enkrat letno odstranite umazanijo, alge itd. Če se odločite, da boste pozimi pokrili vrtno pohištvo iz tikovine, uporabite posebno prevleko, ki omogoča lesu dihanje. Če vrtno pohištvo iz tikovine pustite stati zunaj, bo v 9-12 mesecih dobilo srebrno sivo barvo.

Les s certifikatom FSC® 

Vse JYSK-ovo leseno pohištvo ima oznako FSC (FSC® N001715). FSC je kratica za Forest Stewardship Council, ki je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.

Preberite več o JYSK-ovem pohištvu s certifikatom FSC.