Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Vrtno pohištvo iz tikovine

Privoščite si vrtno pohištvo iz trdne tikovine

Tikovina je idealen naravni material za vrtno pohištvo. Tikov les je trpežen, obstojen, prijeten na dotik in nenazadnje je čudovitega videza.

Ker je tikov les obstojen in dobro prenaša vse vremenske pogoje, je prava izbira za vrtno pohištvo. Tik ima naravne vodoodporne lastnosti, zaradi katerih je odporen tudi na plesen in škodljivce. Tikov les ima dolgo življenjsko dobo in potrebuje zelo malo vzdrževanja, sčasoma pridobi čudovito srebrno sivo barvo.

Letošnjo sezono si privoščite kakovostno vrtno pohištvo, zato svojo teraso opremite z vrtnim pohištvom iz tika. Priporočamo  vam novo kolekcijo vrtnega pohištva VESTERHAVET, ki šteje vrtno mizo v dveh različnih velikostih, bistro mizo, zložljiv stol in navaden vrtni stol.


Vsi izdelki kolekcije vrtnega pohištva VESTERHAVET iz tika imajo klasičen izgled, ki jih lahko umestite tako na romantičen vrt, ali na urbano mestno teraso.  

Dve različni postavitvi vrtnega pohištva, ena z zložljivimi vrtnimi stoli in druga z nakladljivimi vrtnimi stoli
Zložljiv stol VESTERHAVET tikov les
80,-/kos.
159,- /kos.
-49%
Do prodaje zalog
Samo na spletu


Zložljiv lesen vrtni stol je manjši in lahkotnejši na pogled.

Bistro vrtni set z manjšo mizo in dvema zložljivima vrtnima stoloma iz tika na vogalu terase
Zložljiv stol VESTERHAVET tikov les
80,-/kos.
159,- /kos.
-49%
Do prodaje zalog
Samo na spletu


Kolekcija vrtnega pohištva iz tika VESTERHAVET je na voljo tudi kot ljubek bistro vrtni komplet, ki je idealen za balkone, manjše terase ali manjši vrtni kotiček.

Ali je vrtno pohištvo iz tika lahko celo leto na prostem?

Vrtno pohištvo iz tikovine lahko pustite na prostem celo leto. Naravne lastnosti tika mu omogočajo, da dobro prenaša dež, UV svetlobo in ostre vremenske razmere. Z vrtnega pohištva iz tikovine le enkrat letno odstranite umazanijo, alge itd. Če se odločite, da boste pozimi pokrili vrtno pohištvo iz tikovine, uporabite posebno prevleko, ki omogoča lesu dihanje. Če vrtno pohištvo iz tikovine pustite stati zunaj, bo v 9-12 mesecih dobilo srebrno sivo barvo.

Les s certifikatom FSC® 

Vse JYSK-ovo leseno pohištvo ima oznako FSC (FSC® N001715). FSC je kratica za Forest Stewardship Council, ki je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.

Preberite več o JYSK-ovem pohištvu s certifikatom FSC.

Izvedite več

Viseči stol in mreža v središču terase

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Kuhanje na prostem na žaru za enkratno uporabo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo