Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Terasa v sožitju z naravo

Terasa v sožitju z naravo

Za mnoge od nas je narava umik od vsakdanjega hitenja in način polnjenja baterij. Če ne morete na morje, v hribe ali gozd, se vam zdi, da vam nekaj manjka. Lahko pa tudi poskrbite, da bo narava prišla k vam. Na svojo teraso vnesite pridih nečesa divjega in neukročenega, nekaj, kar vas spominja na čudovite pohode in piknike v naravi.

Vrtna miza s piškoti, torto in slaščicami


Nov vrtni komplet v JYSK-u je DAGSVAD in je na voljo od aprila. Vrtno pohištvo DAGSVAD je podobno minimalističnim in preprostim lesenim klopem in mizam, ki jih ponavadi najdete v gozdu ali na obali. Prav tako pa so odlična stilska rešitev za vašo teraso.

Lesena vrtna klop z odejo in okrasno blazino


Klopi je enostavno premikati, na njo pa lahko ležete, če se želite malo sončiti. Vrtno pohištvo z vrtno mizo in klopjo DAGSVAD je na voljo v spletni trgovini. 

Življenje na prostem v sožitju z naravo

Pletena cvetlična lonca v naravni barvi


Nekateri ljudje se v resnici nikoli ne počutijo same okoli rastlin, drugim poudarjajo občutek samote. Ne glede na vse predstavljajo rastline nenehen dotik narave. Cvetlični lonci in korita s travami ali cvetjem so lahko dekorativni in hkrati pa so lahko kot pregrade, ki jih uporabljate za ločevanje različnih kotičkov na terasi. 

Poiščite še več idej za zeleno teraso.

Lounge stola z mizico in odejo na terasi

Naslonite se na moderen lounge vrtni stol, kot je EDDERUP, s pletenim sedežnim in hrbtnim delom v naravni barvi - in ga pokrijte z umetno kožo ali odejo, da vas bo grela v hladnejših poletnih večerih.

Vrtna mizica iz umetnega ratana s skledo in skodelica


Povezava z naravo je očitna tudi na vrtni mizici JUNGLEDAL iz umetnega ratana, ki posnema trs, ki se ziba v vetru. Preprosto jo premikate, kolikor želite. 

 

Izvedite več

Poglejte nekaj lepih idej za osvetlitev terase, balkona in vrta

3 dejavniki, ki so pomembni pri nakupu vrtnega pohištva

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.